Ž.A. | 2. 6. 2022, 14:50

Popoln ženski večer ali kako so fatalke "porivale" Hajdin kombi?

Ana Ravnak Majcen

Pogovarjali smo se s fatalno žensko leta Hajdi Korošec Jazbinšek, ki nam je med drugim zaupala, kako se je prebudila v zmagovalno jutro in kako je rešila težavo zagato, v kateri se je znašla.

Fatalna ženska leta 2022 je Hajdi Korošec Jazbinšek

Mnogi Hajdi Korošec Jazbinšek poznajo kot nekdanjo otroško pevko, sedaj pa uspešno stopa po podjetniški poti s svojo blagovno znamko, prav tako pa je priljubljena vplivnica z zavidljivim številom sledilcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FemmeFataleSlovenija (@femme_fatale_slovenija)

Kako je proslavila večer?

Hajdi nam je zaupala, kako je proslavila laskavi naziv usodne ženske: "Včeraj sem plesala na odlične Batista Cadilac, obkrožena sem bila s prijetnimi ljudmi in prelepimi ženskami. Večer se je zaključil prav zanimivo, saj nama (z Urbanom) ni vžgal kombi in so celo nekatere od fatalk pomagale poriniti vozilo, ki je kasneje čudežno vžgal. Tako da smo se res nasmejali. (smeh)"

Uspešna podjetnica pravi, da ji naziv pomeni zelo veliko, saj ji to predstavlja prestižno priznanje s strani ljudi, ki so opazili njeno delo, trud in iskrenost. "To, da sem izbranka ljudi, me je res ganilo in včeraj na odru nisem mogla zadrževati solz sreče," je še dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Kaj dela fatalno žensko fatalno?

Hajdi je zagovornica tega, da je osnova človeka lepa duša, brez katere ne pomaga noben vizualni učinek. "Res sem vesela, da so ljudje opazili to mojo iskrenost in srčnost, ki sta bili vedno osnova v mojem življenju," je nadaljevala.

Njen dan po dogodku ni bil nič drugačen od drugih: "Ob šestih zjutraj sem zbudila moja fantka, res pa je, da je moje srce danes še posebej polno od vseh lepih čestitik. Počutim se res lepo!"

Ana Ravnak Majcen
Hajdi je bila tudi gostja v eni izmed epizod našega Metropolitan podkasta.

Ob skodelici kave je spregovorila o ljubezenskem odnosu z njenim možem Urbanom, podjetniških izkušnjah in težkih trenutkih njenega življenja. Lepo vabljeni, da ji prisluhnete!