Ž.A. | 29. 7. 2022, 17:11 | Vir: Story

FOTO: Kako dopust preživljajo znani slovenski obrazi? Imamo vse podrobnosti!

osebni arhiv/Fotomontaža

Poletje je čas, ko vsi nekam potujemo. Tudi zvezdniki, seveda. No, nekateri vmes tudi nastopajo, a vsi si tu pa tam privoščijo nekaj časa zase ... Preverite, kako poletne dni preživljajo znani Slovenci.

Poklicali smo nekaj znanih slovenskih obrazov in zaupali so nam, kako so in kako še bodo preživeli vroče, poletne dni.

Amaya - Maja Keuc se je ravno vrnila iz Splita, kjer je prvič v življenju iz čistega firbca obiskala festival elektronske glasbe Ultra Europe.

osebni arhiv

"Imela sem se res vrhunsko. Vsak dan smo plesali po več ur in že dolgo se nisem tako sprostila kakor tam. Nazaj sem prišla tako polna energije, da sem že takoj vzhičeno začela iskati drug festival. Nato sem zavila še v gore, v Kranjsko goro, zdaj pa skušam svoje možgane spet malo preusmeriti v delo, ker so se precej izklopili. Iskreno, dopusti mi, odkar sem odrasla, nikoli niso šli preveč dobro od rok, ker sem vedno imela slabo vest, da ne delam, dokler nisem (šele zdaj) ugotovila, koliko boljše delam, kadar uspem možgane popolnoma odklopiti. Letos bom najbrž čisto spontano še kam pobegnila. Z leti kam dlje od Hrvaške ali Italije trenutno ne bi eksperimentirala, ker so preveč nezanesljivi – avto pa me še ni pustil na cedilu. Še. (smeh)"

Hajdi Korošec Jazbinšek počitnice z družino preživlja zelo pestro.

"Najprej smo potovali v Španijo, ki nam je zelo ljuba, zato smo se že pred pol leta s prijatelji iz Savdske Arabije dogovorili, da gremo skupaj na Ibizo, in to doživetje je bilo kot popoln koktajl zabave in družinskih trenutkov. Glavni dopust je vedno v našem drugem domu, na Korčuli. Naše počitnice z družino so zelo aktivne."

osebni arhiv

"Radi se potepamo, raziskujemo, obožujemo tudi kulinariko, zato vedno poskrbimo, da se nam nekaj dogaja. Z Urbanom sva že pred nekaj leti odšla na Korčulo in tam res čutiva energijo, ki te prevzame. Takrat sva sanjarila, da bi imela tam svojo bazo, kamor se bova lahko vračala tudi, ko bova starejša, in pojavila se je priložnost, da sva tam res kupila apartma. Korčula je postala naša redna destinacija in čudovita je v vseh sezonah."

Tudi Alyi se med poletjem veliko dogaja. Zaupala nam je: 

"Ker je poletje, kar se tiče koncertov in nastopov, zelo divje in pestro, sem letos z dopustom bolj tako, bolj leteča. Po navadi se sprostim v Dalmaciji, malo doma in malo na čolnu. Ampak me nič ne moti, ker zelo uživam na odrih. Pravzaprav smo jih že vsi komaj čakali!"

osebni arhiv

Izgleda, da imajo vsi znani obrazi pestro, saj je to odgovor skoraj vsakega. Kaj se je dogajalo Rebeki Dremelj?

"Letos je za mano pestro leto, saj sem z družino veliko potovala, vmes pa sem bila še s prijateljicami na Siciliji. Na dopust smo se letos odpravili na Zanzibar, ki ga zagotovo še obiščem, trenutno pa sem s starejšo hčerko na Dunaju. Na Zanzibar smo šli, ker smo si želeli nove avanture. To ni otok za ležanje na plaži, ampak otok za potepanje, raziskovanje in odkrivanje novih stvari in doživetij."

osebni arhiv

"Rada spoznavam nove kraje, ljudi, se odklopim in preživljam čas z družino. Tudi punci sta že navajeni in lepo prenašata dolga potovanja. Prvi teden smo na Zanzibarju živeli med domačini. Na ulici, kjer smo živeli, so bile kure, koze, popolnoma smo se zlili z okoljem. Obiskali smo tudi šolo in vrtec. Organizirali smo si kup izletov, tako da smo Zanzibar prehodili po dolgem in počez. Potem pa smo še en teden uživali v resortu, katerega lastnica je Slovenka iz Maribora. Čudovit resort, sanjsko lep, sploh primeren za mladoporočence. Videli smo največjo revščino in izjemen luksuz na enem potovanju."

Svoj dopust je za Onaplus opisala tudi pevka Manca Špik.

"Poleti vsekakor raje kot gore izberem morje. Celotno otroštvo sem preživela v objemu gora, na Bohinjski Beli, tako da sem se gora dovolj naužila. Pravi odklop zame pomeni poležavanje na plaži, ob kaki dobri knjigi. Rada se vračam na isto destinacijo, a to ne velja samo za dopust, temveč za vsako malenkost v življenju. To je lahko priljubljeni počitniški kraj ali kotiček na plaži. Ko se na nekaj navežem, tega ne spustim tako zlahka. Spomin na najlepše počitnice pa je tisti na moje zadnje brezskrbne počitnice v Grčiji, pred več kot desetletjem, ko je bilo vse še tako 'preprosto'. Ali pa morda moje zadnje počitnice s hčerko Lano, ko se je naučila plavati. Ne morem se odločiti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᗰᗩᑎᑕᗩ ŠᑭIK (@mancaspik)

Kje boste dopust preživeli vi?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.