N. V. | 3. 7. 2022, 15:08

FOTO: Poglejte, kako se v teh toplih dneh ohlaja in sprošča naš premier

Profimedia/Instagram Robert Golob/fotomontaža

Izbrskali smo fotografijo, ki razkriva, kako naš predsednik vlade preživlja vroče poletne dni. Zapisal je, da se ob tej dejavnosti znova počuti mlad.

Vsi lahko čutimo visoko toplotno obremenitev. Temperature se gibljejo od 29 do 33 stopinj Celzija, na Goriškem in v Vipavski dolini do 36 stopinj Celzija.

Zato se mnogi odpravljajo na morje, na bazene, ali pa se zatekajo kam v senco, kjer pijejo kakšno osvežilno pijačo.

Kako pa se ohlaja naš premier?

Fotografija, ki jo je predsednik vlade Robert Golob objavil na svoj Instagram, razkriva, da je tudi on počitniško razpoložen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Čeprav svojim sledilcem na Instagramu ni zaupal lokacije, kjer dopustuje, opazimo, da se je odločil za bolj športno obarvane počitnice. Namreč objavil je fotografijo v kajaku.

Spomnimo tudi na fotografijo, kjer ga lahko vidimo zgoraj brez: prav tako jo je posnel na aktivnem dopustu, kjer je supal.

Postaja jasno, da je naš premier pravzaprav zelo aktiven človek. Videti je, kot da raje preživlja dopust aktivno, namesto da bi zgolj ležal na plaži ali v hotelu.

Ljubezen do vode

V opisu fotografije je podal citat z angleške pesmi Lovesong alternativne rock skupine The Cure: "Kadar koli sem sam s teboj, se počutim, kot da sem spet mlad!" (ang. "Whenever I'm alone with you, you make me feel like I am young again!").

Naš premier, ki je očitno navdušenec rocka, je ob tem še pripisal "Nekatere ljubezni nikoli ne umrejo!" in dodal smeško, ki prikazuje vodne kapljice in sonce. S tem je najbrž skušal povedati, da ljubi vodo in poletje ter da se takrat počuti še posebej mlad.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.