A. B. | 27. 9. 2022, 21:47

Priljubljena ameriška igralka delila gole fotografije, na katerih je obarvana v zlato

Instagram/Gwyneth Paltrow/fotomontaža

Za prav poseben dogodek, ki ga v življenju obeležimo le enkrat, se je odločila poveličati svojo "naravo boginje". 

Hollywoodska igralka Gwyneth Paltrow je praznovala 50. rojstni dan. Tega je obeležila na svojevrsten način in se odločila, da si želi svoj izgled zavedno zapečatiti s prav posebnimi fotografijami. "Tako dobro se počutim ob tej obletnici," je povedala za portal PageSix in dodala, da si je želala skozi fotografije tudi dokazati, da se v svoji koži počuti odlično. 

Kot zlata boginja 

"Gre za ženski pogled in občutek zabave," je zaupala Paltrowa in kot boginja pozirala na fotografijah priznanega fotografa Andewa Yeeja. Postopno so njeno telo skoraj v celoti prebarvali v zlato, je pripomnila njena vizažistka.

"Mislim, da je staranje pravzaprav nekaj lepega. Samo dovoliti si moramo to začutiti," je o fotografijah dejala Paltrow in namignila, da se v svojem telesu počuti zares brezčasno. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

"Moje telo je zemljevid dokazov vseh dni ... Zbirka znamenj in nepravilnosti, ki zajemajo različna življenjska poglavja. Brazgotine od opeklin zaradi pečice, poškodovan prst, rojstvo otroka. Srebrni lasje in drobne gubice," je povedala in pripomnila: "Sonce je pustilo svoje nebesne prstne odtise povsod po meni." 

"Sprejemam svoja znamenja in ohlapno kožo ter gube. Sprejemam svoje telo. Opustila sem potrebo po popolnosti, popolnem videzu, kljubovanju gravitaciji, logiki, človeštvu. Sprejemam svojo človečnost," je med drugim zaupala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Že večkrat je spregovorila o tem, da se proti staranju ne bo borila

Leta 2020 je Paltrow sodelovala s proizvajalcem injekcij proti gubam in povedala, da ji ta "majhna kapljica" pomaga, da "je videti manj jezna," in poudarila, da ima raje nestrupene izdelke kot plastične operacije. "Všeč so mi moje gube in veste, všeč mi je, kar vidim," je povedala za Stylist leta 2014.

"Seveda postanem tudi kritična, a se trudim, da tega ne bi počela. Poskušam ceniti svoje življenje, saj je vse, kar sem se naučila, zapisano tudi na mojem obrazu,"  je med drugim zaupala za omenjen portal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Kljub temu je Paltrow leta 2020 priznala, da je "staranje težko"."Vsekakor je proces in mislim, da ko opaziš spremembe na svojem obrazu, to sproži nek odziv," je takrat pojasnila za medij Goop in dodala: "Toda ironija je, da je to tisti čas v tvojem življenju, ko se imaš dejansko res rad."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.