A. B. | 8. 4. 2022, 19:02

FOTO: Putin z leti vse bolj pomlajen? TO so rezultati njegovih lepotnih posegov

Profimedia
FOTO: Putin z leti vse bolj pomlajen? TO so rezultati njegovih lepotnih posegov (foto: Profimedia)

Fotografije prej in potem dokazujejo, da je ruski predsednik našel svoj vrelec mladosti. Si je sploh še podoben?

69-letni ruski predsednik Vladimir Putin je po invaziji na Ukrajino postal ena izmed najbolj analiziranih oseb, o kateri pa kljub vsemu ne vemo veliko. O njegovem videzu je tokrat spregovorila srbska zdravnica Kristina Davidović. 

Specialistka radiologije v srbskem zdravstvenem centru je na podlagi fotografij ocenila, katere lepotne popravke si je privoščil nekdanji agent KGB.

Na svojem Instagramu je zapisala:"Čas je zavrtel za kakšno desetletje nazaj s pomočjo botulinskega nevromodulatorja (za zgornjo tretjino obraza) in nadomeščanjem volumna, verjetno s transferjem maščobe (za srednjo in spodnjo tretjino obraza)."  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Davidovic (@dr_kristina_davidovic)

Poleg botoksa naj bi Putinovo odvečno maščobo z drugih delov telesa torej uporabili za "popravek" njegovega obraza.

Malo podrobnosti o njegovem življenju

Drobni, 170 centimetrov visoki Putin strogega pogleda, rojen 7. oktobra 1952 v Leningradu, današnjem Sankt Peterburgu, je po lastnih besedah po naravi borben, kar je dokazoval že od rosnih let. "Bil sem huligan, ne pionir," naj bi nekoč dejal o sebi. Ukvarja se z borilnimi športi - treniral je boks, lahko pa se pohvali tudi s črnim pasom v judu.

Tekoče govori nemško, vse boljši je v angleščini. Velja za najbolj žilavega ruskega politika in deloholika, ki zmerno uživa alkohol, ne kadi in vsak dan eno do dve uri nameni rekreaciji.

Putin svoje športno telo pogosto kaže v javnosti. Svoje mišice ohranja z borilnimi športi, pa tudi s plavanjem, jahanjem in smučanjem. Pri tem ga zvesto spremljajo ruski mediji, ki so ob njem tudi, ko v ruski divjini pleza na vulkane, z uspavalnimi naboji strelja sibirske tigre, "zgoraj brez" ribari v sibirskih rekah in se potaplja v Črnem morju.

Več o podrobnostih njegovega ljubezenskega življenja preberite: 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.