Ž.A. | 20. 6. 2022, 11:30

FOTO: To morate videti! Justin Timberlake delil redko in nadvse prikupno fotografijo svojih otrok

Profimedia
FOTO: To morate videti! Justin Timberlake delil redko in nadvse prikupno fotografijo svojih otrok (foto: Profimedia)

Minuli vikend so v nekaterih državah po svetu praznovali očetovski dan. Številne svetovne zvezde so se oglasile na družbenih omrežjih in delile svoje družinske utrinke. Še posebej nam je v oči padla objava znanega igralca in pevca, ki redko deli takšne trenutke.

Justin Timberlake je vsestranski pevec, tekstopisec, plesalec, igralec in producent. V žep je pospravil že šest grammyjev, ampak to ni največja nagrada v njegovem življenju.

Z ženo Jessico Biel imata dva prikupna otroka, in sicer 7-letnega sina Silasa in sina Phineasa, ki bo kmalu dopolnil 5 let.

"Moji dve najljubši melodiji. Srečen očetovski dan vsem očetom!!!" je zapisal pod objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Čustveno objavo je možu namenila tudi Jessica Biel, ki je pod družinsko fotografijo zapisala:

"Za svet si oče. Toda za svojo družino si svet. Ne vem, kdo je to rekel, ampak zadeli so v polno. Ljubimo te, srček. Hvala, ker si naše vse!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Odkar sta zvezdnika postala starša, se trudita, da ohranjata zasebnost svojih otrok in da ne odraščata v središču medijske pozornosti.

V Los Angelesu in New Yorku so samo takrat, ko imajo službene obveznosti, sicer pa družina živi zunaj mesta, kjer dobijo popolnoma drugačno izkušnjo življenja.

Znano je, da sta Justin in Jessica izredno aktivna in se ukvarjata s številnimi športi. Sedaj, ko je Silas že starejši, ga velikokrat vzameta s sabo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.