J. Z. | 26. 9. 2022, 12:35

FOTO: Urška Klakočar Zupančič javnosti prvič pokazala sinova

Danijel Čančarević

Predsednica državnega zbora svoja otroka skrbno čuva pred očmi javnostmi. Tokrat je naredila izjemo in se skupaj z njima odpravila na mladinsko predstavo, ki sta si jo več kot očitno izbrala njena fanta.

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je mama devetletnih dvojčkov Filipa in Davida, ki sta ime dobila po močnih zgodovinskih osebnostih. Kot je pred časom zaupala za Metropolitan, konce tedna radi preživljajo skupaj na dejavnostih, ki zanimajo tudi njena otroka. Tako so se med drugim udeležili premiere otroške predstave Robin Hood v SGL Celje, kjer je Klakočar Zupančičeva fotografom prvič javno pozirala s sinovoma. Sodeč po posnetih fotografijah, na katerih so vsi trije nasmejani, sta otroka ta večer zelo uživala.

V pogovoru nam je dejala, da medijska pozornost, ki jo je deležna, ne moti njunih otrok, ki sta se v začetku septembra vrnila v šolske klopi. "Otroka živita tako, kot sta živela prej. Edino, kar ju malo moti, je, da ima mami nekoliko manj časa za njiju, kar bomo skušali popraviti, da si nekoliko bolje uredimo urnik, da ujamemo rutino," je dejala. 

Spopadla se je s sinovo hudo boleznijo

Eden od sinov je namreč že zelo zgodaj zbolel za redko obliko epilepsije. K sreči je v Nemčiji odkrila specialista epileptologa in po dveh letih se je sinovo stanje dovolj umirilo, da je laže zadihala, poročajo Slovenske novice

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.