8. 9. 2022, 10:05

FOTO: Zakaj princ Louis na prvi šolski dan ni želel držati očeta za roko?

Profimedia

Otroci vojvode in vojvodinje Cambriške bodo prvič skupaj obiskovali isto šolo, kar veseli celotno družino. Izbrskali smo tudi fotografije.

Kate Middleton in princ William sta se z družino preselila v Windsor, zaradi česar so morali tudi otroci, princ George, princesa Charlotte in princ Louis, zamenjali šolo.

A nekaj težav je na prvi "šolski" dan staršema povzročil 4-letnik, ki je neomajno vztrajal, da si v javnosti ne želi očeta držati za roko.

Nič več majhen fant 

Middletonova je nasmejano pospremila otroke do nove šole in v pikčasti rjavi obleki znova navdušila. Kot lahko vidimo, je Louis za roko držal le mamo, očeta pa ne.

Profimedia

Ko se je družina približala šoli, mali princ ni pokazal nobenih znakov živčnosti in se je kameram celo nasmehnil. Vir blizu para je za Daily Mail povedal: "Ko so izstopili iz avtomobila, so bili vidno navdušeni. Lepo jih je bilo videti popolnoma sproščene."

Vir je povedal tudi, da so bili otroci "še posebej navdušeni", da bodo prvič prestopili prag iste šole.

Profimedia

Šola je zasebna in prestižna 

William in Kate bosta za šolanje otrok na leto porabila več kot 50.000 funtov (kar znaša slabih 57,5 tisoč evrov). Lambrook je sicer krščanska šola z visokimi akademskimi standardi in s 100-odstotnim uspehom na skupnem sprejemnem izpitu, ki ga opravljajo učenci zasebnih šol pri 13 letih. 

Profimedia

Otroci se bodo lahko udeležili veliko dejavnosti, vključno s kmetovanjem, čebelarstvom, šahom, gorskim kolesarjenjem, baletom, stepom, džezom, kuhanjem, polom, ustvarjanjem podkastov, potapljanjem, smučanjem in tudi javnim nastopanjem.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.