J. Z. | 26. 9. 2022, 13:30

Georgina Rodriguez izlila srce o največji bolečini v življenju

Instagram/georginagio

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda je spregovorila o težkem dogodku, ki ga je doživela aprila, ko je izgubila sina. Njena družina je bila takrat na robu obupa.

Georgina Rodriguez je v napovedniku za drugo sezono serije o njenem življenju, ki jo predvajajo na Netflixu, spregovorila o bolečini ob izgubi sina. 28-letnica je v seriji Jaz sem Georgina dejala, da je bil to najtežji trenutek v njenem življenju, ki je prizadel celotno družino. 

Manekenka je s partnerjem pričakovala dvojčka, a aprila sporočila, da je fantek umrl, medtem ko je deklica preživela. Takrat se je spraševala, "kako bo lahko to preživela", pri prebolevanju pa sta ji najbolj pomagala ljubezen in podpora družine.

V napovedniku, ki so ga videli novinarji na španskem televizijskem festivalu, je Georgina dejala, da je bilo rojstvo njene najmlajše hčerke Belle Esmeralde kljub težki izgubi "magično" doživetje. "Življenje me je v kratkem času zelo nagradilo," je dodala.

"Ko sem pogledala v njene oči, sem vedela, da lahko to preživimo le vsi skupaj," je razkrila. Manekenka, rojena v Argentini, je doslej le malo razkrila o smrti sina, o kateri je javnost obvestila 18. aprila. Georgina in Cristiano sta v srce parajoči izjavi zapisala, "da z največjo žalostjo v srcu sporočata, da je njun fantek umrl". Hčerka jima je dala moč, da prebolita težko izgubo, ki ju je pretresla.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Serija Jaz sem Georgina je bila premierno v 190 državah predvajana 27. januarja, na njen 28. rojstni dan, in je hitro postala pravi hit. Takrat je manekenka dvignila veliko prahu, ko je dejala, da je bila "1000-odstotno prepričana, da se bo poročila s slavnim nogometašem", ko ga je leta 2016 spoznala v trgovini, v kateri je delala. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.