24. 6. 2022, 15:55

Ronaldova izbranka delila zelo osebne posnetke z družinskega dopusta

Instagram/Georgina Rodriguez

Na videoposnetkih se jasno vidi, da so tudi največji superzvezdniki samo ljudje, ki uživajo, a vseeno na malce bolj razkošen način. 

Legendarni napadalec Cristiano Ronaldo, njegova partnerka Georgina Rodriguez in njuni otroci uživajo na počitnicah na španski Majorka. Čeprav družina uživa v bivanju v luksuzni vili ob vznožju gore Tramuntana, je španska manekenka z argentinskimi koreninami delila utrinke z njihovega zadnjega poletnega oddiha. 

Georgina je prvič delila tako oseben video, v katerem so združeni posnetki z njihovega dopusta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Znova so za počitnice najeli luksuzno vilo. Kot je Georgina povedala že v svojem Netflixovem dokumentarcu, so tudi tokrat skrbno izbrali nastanitev. Njihova dopustniška vila mora biti bolj na samem, da je neomogočen dostop paparacem. Ti namreč slavni družinici ves čas dihajo za vrat.

28-letnica je na Instagramu objavila video, ki razkriva, kako Ronaldo in njegova družina preživljata svoj čas zunaj razkošnega kompleksa. 

Med drugim jih lahko vidimo, kako uživajo v športnih aktivnostih, in sicer od nogometa, ročnega hokeja, pa do tenisa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ronaldo in njegova družina so prejšnji teden prispeli na počitnice v slogu – saj so uporabljali njegovo 23 milijonov evrov vredno zasebno letalo G200. Med svojim časom na španskem otoku sta preživela tudi na krovu razkošnega 88 metrov dolgega Azimuta Grandeja, ki pripada Portugalcu. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.