A. R. | 27. 10. 2022, 20:23

Hajdi Korošec Jazbinšek objavila romantične fotografije s svojim izbrancem

Aleksandra Saša Prelesnik

Slovenska podjetnica, spletna vplivnica in pevka je s svojim možem Urbanom slavila pomemben datum. Že veste, za kaj gre?

Ko si zadovoljen, je srečo težko skriti, še posebej, če v življenju vse teče kot po maslu. Ni skrivnost, da je Hajdi Korošec Jazbinšek zelo zadovoljna, zato tudi svojo srečo rada širi med svoje sledilce. Tokrat je z njimi delila romantične fotografije, na katerih se stiska k svojemu možu Urbanu Jazbinšku. In zato sta imela dober razlog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

"Čin-čin na devet čarobnih let, odkar sva se poročila," je svojemu srčnemu izbrancu voščila za skoraj okroglih 10 let. V nadaljevanju ni skoparila s superlativi in Urbanu sporočila:

"Si vse, kar sem si želela in še mnogo več. Si iskren, ljubeč, spoštljiv, pozoren, nežen, zabaven, skrben in obožujem, ko te gledam, kako si čudovit v vlogi očeta. S tabo je vse tako lepo in hvala, ker si dragi moj, Urban."

Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek/Urška Golob

Njuna ljubezen se z leti še krepi in postaja vse trdnejša, zaljubljenca pa sta dokaz, da razlika v letih ni ovira. V zakonu sta se jima rodila dva sinova, Dante in Evan. Tisti, ki Hajdi redno spremljajo na družbenih omrežjih, dobijo vpogled v njen vsakdan. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Ne glede na pestro kariero na prvo mesto vedno postavlja družino, s katero rada potuje po različnih krajih sveta. Kar pa marsikdo pri njej še posebej ceni, je to, da si s partnerjem po vseh teh letih še vedno znata vzeti čas zase in za romantiko.