P. L. | 16. 2. 2024, 15:09

Hajdi Korošec Jazbinšek navdušila: poglejte, kako sanjsko je njeno prenovljeno stanovanje (VIDEO)

Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek

Hajdi Korošec Jazbinšek je končno pokazala posnetek svojega prenovljenega stanovanja in mnoge povsem navdušila. 

Nekdanja otroška pevka, danes uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek in njen soprog Urban sta popolnoma prenovila stanovanje. 

Da je lahko prenavljanje mansardnega stanovanja, ki ga imata v hiši njenih staršev tudi stresno, je Korošec Jazbinškova svojim spletnim sledilcem razkrivala med prenovo samo. Med drugim se jim je nekoč celo uničil strop nad spalnico njenih staršev.

Korošec Jazbinškova in njen partner sta med prenovo nekaj časa spala kar v garaži, a ves trud je sedaj poplačan, pokazala je čudovito in moderno stanovanje, ki je marsikomu vzelo sapo.

V posnetku, ki ga je delila na Instagramu, je pokazala dnevno sobo in kuhinjo. Ob tem je pojasnila, da sta izdelani kot en element, tudi barvno sta usklajena.

"Nama je to barvno kombinacijo svetoval arhitekt," je pojasnila uspešna podjetnica in vplivnica v posnetku, ki ga je objavila v Instagram zgodbi.

"Z veseljem predstavljamo nov projekt - kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico, ki smo ga načrtovali skupaj s Hajdi Korošec Jazbinšek in njeno družino. Iz srca smo hvaležni, da je izbrala nas za ta poseben projekt in nas povabila v njihov dom. Sodelovanje z njo in njeno družino je bilo izredno prijetno. Želimo jim, da bo njihov novi dom prinesel obilo udobja in veselja," je že pred časom na družbeno omrežje objavilo podjetje, pri kateremu sta Korošec Jazbinškova in njen partner sklenila načrtovati projekt obnove.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

"Kuhinja je prostor kjer radi preživljamo družinske trenutke in čas s prijatelji kjer nas druži kulinarika in kvalitetni pogovori," pa je pripisala poleg posnetka, ki ga je objavila zdaj še sama.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec