L. P. | 28. 11. 2023, 13:01

Hajdi Korošec Jazbinšek doživlja pravo dramo: nek gospod se je vanjo zaljubil in prepotoval več tisoč kilometrov, da bi jo videl

Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek

Znana slovenska spletna vplivnica in podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek je razkrila, kaj se ji dogaja. Na družbenih omrežjih vlada prava drama ...

Znana in uspešna podjetnica, spletna vplivnica Hajdi Korošec Jazbinšek je s svojimi spletnimi prijatelji v Instagram zgodbi delila, kaj se ji dogaja. "Danes se obračam na vas z eno posebno prošnjo, in sicer, Urban velikokrat reče, da sem jaz malo naivna, zato ker pač imam rada družabna omrežja," je dejala Hajdi in dodala, da se rada pogovarja z ljudmi in izmenjuje izkušnje. Meni, da so družbena omrežja pozitivna stvar. "Tudi Urbana sem spoznala na Facebooku," je razkrila.

Hajdi se sooča s prevaro.

Hajdi se sooča s prevaro.

Instagram zgodba/Hajdi Korošec Jazbinšek

"Imam eno situacijo. Pred kratkim se nam je javila ena gospa, ki nama je zaupala, da se ena oseba čez lužo pretvarja, da sem jaz," je povedala in pojasnila, da je vzela fotografije njene družine in se pretvarja, da je mami blogerka, hkrati pa se ukvarja s svetovanjem in kriptovalutami.

"Ona zelo pretkano novači gospode, da investirajo v te njene nasvete. Ne vem, koliko je teh gospodov, ki jih novači pod mojo podobo, ampak družina enega izmed teh gospodov se nam je javila."

Nek gospod se je vanjo zaljubil

Nato je zgodbo nadaljeval njen soprog Urban in pojasnil, da se je eden izmed teh gospodov zaljubil v Hajdi, se peljal nekaj tisoč kilometrov, da bi jo spoznal v živo, nje pa seveda tam ni bilo.

Hajdi je nekdo ukradel identiteto.

Hajdi je nekdo ukradel identiteto.

Instagram zgodba/Hajdi Korošec Jazbinšek

"Ta bivša soproga tega gospoda se je obrnila na nas s prošnjo, da naj nekako skušamo to žensko ustaviti, njega prepričati, da to ni to, da je vse zlagano in ravno zato, ker jaz to s svojo družino ne morem ustaviti, potrebujem vas, da mi pomagate ta profil na linku čim večkrat prijaviti, zato da bodo to žensko ustavili," je razkrila v Instagram zgodbi, kamor je dodala tudi povezavo do tega lažnega profila.

"Žal družabna omrežja niso samo to, za kar so bila po mojem mnenju narejena. Ljudje smo različni. Tam so tudi slabi ljudje, tako da, to je pač ena taka stvar, k je res negativna," je dejala. Dodala je, da je kljub vsemu na družbenih omrežjih še vedno zelo veliko lepih stvari. "Ostajam na Instagramu in verjamem v dobre virtualne ljudi," je zaključila.