J. Z. | 8. 7. 2022, 11:18

Meghan in princ Harry: nove fotografije malega Archieja, ki jih še nismo videli

Profimedia

Odkar sta zakonca Sussex zapustila britansko kraljevo družino in se odselila na drug konec sveta, le redko izvemo kakšno podrobnost iz njunega družinskega življenja. Tokrat pa je slavno družinico v objektiv ujel mimoidoči.

Harry in Meghan sta si življenje uredila v ZDA. daleč stran od pozornosti medijev. Zdaj so se na spletu pojavile fotografije s praznične parade ob 4. juliju v ZDA, na katerih so Mehgan, Harry in triletni Archie na paradi v mestu Wyoming, kjer sta se slavna zakonca družila s prijatelji. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan (@thesussexteam)

Meghan je za parado izbrala preproste črne kavbojke, ki jih je skombinirala z belo majico in klobukom. Fotografije razkrivajo, da je na dogodek prišla s sinom, ki je 6. maja praznoval tretji rojstni dan. 

Skrita v množici

Preprosto oblečena Harry in Meghan sta se zlila z množico, ki je na ulici spremljala parado. Tisti mimoidoči, ki so ju prepoznali, so bili navdušeni nad srečanjem. 

"Smešna zgodba. Bili smo na paradi in visok moški nam je dvakrat povedal, da hrani sedeže za neko družino. Mislila sem si, no prav gotovo ne gre za kraljevo družino. Minuto kasneje pa sta prišla Meghan Markle in princ Harry z malim Archiejem," je svojo izkušnjo na Instagramovem profilu "Marklenews1" zapisala neznanka.

Dailymail/posnetek zaslona

Zakonca sta prejšnji mesec po dolgem času obiskala Veliko Britanijo, kjer sta se udeležila praznovanj ob platinastem jubileju kraljice Elizabete. To je bil njun prvi obisk po letu 2020, z njima pa sta bila tudi Archie in enoletna Lilibet

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.