N.Z. | 4. 4. 2024, 11:52

Igralka se spopada s težko diagnozo, od zdravnika pa je prejela še eno grozljivo novico: "Ne morem se niti tuširat"

profimedia

V novi epizodi svojega podkasta 'MeSsy' je povedala, da se ne more več niti stuširati. "Bom iskrena. Kupiti moram delnice znamke, ki izdeluje vlažilne robčke, ker se tri tedne nisem mogla tuširati," je povedala igralki Jamie-Lynn Sigler, najbolj znani po vlogi Meadow v seriji Sopranovi, ki je zbolela za isto hudo boleznijo. 

52-letna ameriška igralka Christina Applegate, najbolj znana po vlogah v serijah 'Married… with Children' (Družina za umret) in 'Dead to Me', boleha za multiplo sklerozo in se, kot pravi, trenutno zelo slabo počuti.

profimedia

V novi epizodi svojega podkasta 'MeSsy' je namreč povedala, da se ne more več niti stuširati, pod prho pa je nameščena le majhna klop.

"Imam tako majhno klop, moja zadnjica pa je danes tako velika, da ne morem niti sedeti na njej. Če poskusim, mi samo spodrsne, zato se moram umivati ​​z vlažilnimi robčki," je pojasnila, potem pa dodala, da da ti vlažilni robčki res ne pomagajo.

"Prav smrdim. Kar je strašno. Bogu se zahvaljujem, da sem vedno sama, da me nihče ne zavoha razen hčerke."

Še več slabih novic

Pred dnevi je ugotovila, da ima 30 možganskih lezij, ki jih zdravniki povezujejo z multiplo sklerozo. Največja je tik za desnim očesom, zaradi česar trpi hude bolečine.

Pred kratkim je bila gostja v oddaji 'Dobro jutro Amerika', kar je bil prvi intervju igralke pred kamerami po tem, ko je razkrila, da trpi za multiplo sklerozo. Takrat je med drugim z brutalno iskrenostjo povedala: "Počutim se, kot da živim v peklu."

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave