1. 7. 2022, 09:10

Imamo odgovor, kje je bila med Dončićevo tekmo njegova Anamaria

Instagram/Anamaria Goltes
Imamo odgovor, kje je bila med Dončićevo tekmo njegova Anamaria (foto: Instagram/Anamaria Goltes)

Oboževalce je razvajala z objavami na družbenih omrežjih in jih obveščala o skupnih trenutkih z Luko. Čeprav ne objavlja več tako pogosto, se je za košarkarsko tekmo med Slovenijo in Hrvaško le odločila pokazati, kje preživlja ta evforičen večer. 

23-letna Anamaria Goltes je nedolgo nazaj s svojimi 175 tisočimi sledilci na Instagramu redno delila trenutke iz svojega življenja. Navdušena športnica in velika podpora svojega partnerja Luke Dončića pa je mnogo oboževalcev pustila v skrbeh, ali bo obiskala košarkarsko tekmo v Stožicah, ki je bila sicer razprodana v slabih dveh urah. 

Ji je uspelo dobiti karto?

Kako da ne, seveda je bila Anamaria Dončićeva največja podpora tako kot vedno doslej. V Instagramovi zgodbi je delila fotografijo igrišča med tekmo, ki si jo je sicer ogledala z najvišjih sedežev v areni.

Ne glede na to, da ni bila v prvih vrstah in da je bila v opisu slike redkobesedna, je bila na tako pomemben dan ob Luki, in to je vse, kar je pomembno. 

Instagram/Anamaria Goltes/posnetek zaslona

Kakšni so njuni načrti za poletje?

Čeprav z javnostjo načrtov še nista delila, lahko ugibamo, da si bosta privoščila krajši oddih v toplih krajih. Lansko poletje in Lukov odmor med sezono sta izkoristila za trenutke v Grčiji, od koder sta delila čudovite fotografije.

Nekaj teh je na Instagramu objavila tudi Anamaria. Nam se je v spomin najbolj vtisnil ta videoposnetek, na katerem par objet in med poljubom skoči v vodo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.