30. 6. 2022, 18:16

Kje se skriva Anamaria Goltes, izbranka Luke Dončića?

Fotomontaža/Instagram/Anamaria Goltes
Kje se skriva Anamaria Goltes, izbranka Luke Dončića? (foto: Fotomontaža/Instagram/Anamaria Goltes)

Včasih je s sledilci redno delila utrinke iz vsakdanjega življenja, zdaj pa le redko objavlja nove fotografije. 

23-letna Anamaria Goltes ima na Instagramu kar 157.000 sledilcev. Dolgoletna partnerka Luke Dončića je zadnjo fotografijo na družbenih omrežjih delila 16. maja, Luka pa ji je pod fotografijo prilepil simbol srca. Na fotografiji nosi majico košarkarskega kluba Dallasa, za katerega igra naš slovenski as. 

Ustvarila je blog, ki ni aktiven že od oktobra

Oktobra lani je vplivnica svojim sledilcem predstavila modni blog, na katerem pa ni več aktivna. Prav tako svetlolaso lepotico vse manj vidimo tudi na njenem Instagramovem profilu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Januarja je na družbenih omrežjih napisala: "Že dolgo nisem ničesar objavila. Veliko sem premlevala, kaj bi objavila. In se zaradi tega tudi obremenjevala in počutila zares slabo, ker nisem nič objavila. Obljubim, da bom nazaj. V tem trenutku sem si samo vzela čas, da ponovno najdem svoj center. Če si v podobni situaciji, ko preprosto preveč razmišljaš o tem, kaj bi ustvarjal, samo vedi, da nisi sam. Imamo mi to."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Anamaria Luki zvesto stoji ob strani v Dallasu, tam pa ji družbo delajo tudi njuni psički, Gia, Viki in Hugo. Ni pa še znano, če bo Anamaria tudi spremljala Luko na tekmi v Stožicah