P. L. | 28. 9. 2022, 12:30

Ivana gledalci označujejo z lenuhom, zdaj se je oglasila njegova partnerica in povedala vso resnico

Voyo/posnetek zaslona

Nekateri gledalci Kmetije menijo, da je Ivan lenuh in da nič ne dela. Njegova srčna izbranka Rebeka vsem sporoča to, kar jih bo le še dodatno jezilo!

Ivan Šmergut iz Trbovelj je youtuber, zato ga pozna veliko ljudi. Med njimi pa se najdejo tudi takšni, ki so ga po ogledu preteklih oddaj Kmetije označili za lenuha.

Dejstvo je, da so tekmovalci resničnostnih šovov z dnem, ko se njihov obraz pojavi na televiziji, deležni tako pozitivnih kot tudi negativnih komentarjev. Nekateri se nanje požvižgajo, spet drugi pa imajo zaradi negativnežev lahko tudi resnejše psihične težave.

Komentarje seveda berejo tudi domači, mi smo se pogovarjali z Ivanovo srčno izbranko, Rebeko Kranjc.

Fotomontaža/osebni arhiv/Voyo

"Na negativne komentarje se ne odzivam in se z njimi ne obremenjujem. Nesmiselno se mi zdi, da komentirajo ljudje, ki ga sploh ne poznajo," je povedala za Metropolitan in dodala: "Takšni ljudje so zdolgočaseni in nimajo drugega dela, kot da se sramotijo z negativno energijo. To je vse, kar lahko rečem o njih!"

Kranjčeva ve, da tisti, ki njenega Ivana poznajo, dobro vedo, da je priden, delaven, pa tudi direkten, ne pusti, da se kdo iz njega norčuje. To je tudi razlog, da ne izbira besed, ko ga nekdo česa po krivem obtoži.

"Vem, da se tudi on ne bo odzval na te komentarje, nasprotno, mislil si bo: Hvala za vašo pozornost! Negativci mu ne pridejo do živega, najbrž se jim bo zahvalil, ker bodo pripomogli, da bo njegov YouTube kanal še bolj gledan," v smehu doda.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.