P. L. | 26. 9. 2022, 10:00

Ivanova partnerica (Kmetija) priznala, da je bilo tako hudo, da je morala spakirati in z otrokoma oditi. Razkrila nam je vse

Fotomontaža/osebni arhiv/Voyo

Srčna izbranka tekmovalca Kmetije je bila pod tako hudim pritiskom zaradi njega. Takšno odločitev je morala sprejeti. 

Ivan, ki ga spremljamo v letošnjem šovu Kmetija, je že pred vstopom na posestvo gledalcem povedal, da je v šov prišel zaradi dveh stvari: zmagati in si povečati prepoznavnost.

Mnogi pa ne vedo, da je Trboveljčan, ki je v resni zvezi s partnerico Rebeko Kranjc, tudi oče dveh otrok, devetletnega Aneja in sedemletnega Anžeta.

S Kranjčevo smo se pogovarjali o tem, kako težko je bilo skrivati, kam je odšel njen srčni izbranec, saj ima zelo veliko prijateljev.

"Od konca julija, ko se je snemanje začelo, pa vse do dne, ko so javno objavili tekmovalce letošnje Kmetije, je bilo zares težko. Vsi so pritiskali name in spraševali, kam je Ivan izginil," je razkrila za Metropolitan, dodala, da jim tega seveda ni smela izdati.

Anej in Anže navijata za očeta.

Anej in Anže navijata za očeta.

osebni arhiv

"Nekaj časa sem lagala ljudem o tem, nato sem se začela skrivati. Res ni bilo prijetno, zato sem sklenila, da z otrokoma odidem. Spakirala sem in vsi trije smo odšli na morje," je pojasnila.

"Vrnili smo se šele, ko so javno razkrili tekmovalce šova," nam je v smehu povedala.

Otroka očeta pogrešata

Kranjčeva pravi, da ni lahko, ker so sami, otroka očeta neizmerno pogrešata. 

"Zdaj je že bolje, ko ga lahko spremljata po televiziji. Do dneva, ko Kmetije še niso predvajali, pa sta vsak dan spraševala, kje je oči in kdaj se vrne. Težko jima je bilo dopovedati," se spominja.

Danes vsi trije ponosno spremljajo Ivana in držijo pesti za njegovo zmago.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.