P. L. | 23. 9. 2022, 12:05

Andrea iskreno spregovorila o ljubezni, ki se je rodila v šovu

Voyo/posnetek zaslona
Andrea iskreno spregovorila o ljubezni, ki se je rodila v šovu (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Razkrila je vse podrobnosti o svoji zaljubljenosti, ki jo je začutila do tekmovalca. O tem ji ni težko govoriti … 

Preden je postala Andrea glava družine, se je s svojimi člani odlično razumela. Vsem je ugajala, radi so bili v njeni bližini in se z njo pogovarjali.

Kasneje se je razkrilo, da si poskuša njihovo naklonjenost pridobiti tudi s pripravo obrokov za vse, kuhanjem kave, celo prala jim je perilo.

"Mogoče sem moške malo preveč razvajala, ker meni ni bil problem od samega začetka prati umazano perilo. Rekla sem, v redu, začela sem z enim, potem so ga vsi drugi prinašali," je razkrila v eni od preteklih oddaj. Med umazanim perilom je bilo tudi Janovo in mladeniču je takrat pozornost najbrž ugajala.

Voyo/posnetek zaslona
Andrea in Jan na začetku šova.

Andrea in Jan na začetku šova.

Ko je Andrea postala glava družine, mu je dovolila celo, da spi dlje od preostalih članov, ni se pritoževal. A najbrž niti ni slutil, zakaj to počne. Andrea se je vanj zaljubila, to priznala tudi produkciji: "Mogoče sem se res majčkeno zaljubila vanj!"

Sledil je preobrat

Kar naenkrat se je Jan začel do nje obnašati zelo nespoštljivo, Andrea je menila, da je to zato, ker mu je prenehala streči. Šlo je celo tako daleč, da je Jan izjavil, da ga je strah za življenje.

"Od Andree nikoli ne veš, kaj lahko pričakuješ. Lahko se ji strga, lahko pa ne," je v zadnji oddaji dejal produkciji.

Tudi Andrea je spremenila mnenje o njem. Če je pred kratkim priznala, da se je vanj zaljubila, pa je po vseh prepirih in grdih besedah, ki ji jih je Jan namenil, iskreno dejala: "Nisem več zaljubljena v Jana, jaz sem v bistvu doživela največje razočaranje z njegove strani."

Čeprav se je Jan zelo grdo obnašal do nje, pa njej ni bilo vseeno, da je noč prespal na prostem. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.