P. L. | 22. 9. 2022, 11:05

Šok: je Andrea predčasno zapustila resničnostni šov? To, kar se je dogajalo v hlevu, je podobno grozljivki

Voyo/posnetek zaslona
Šok: je Andrea predčasno zapustila resničnostni šov? To, kar se je dogajalo v hlevu, je podobno grozljivki (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tekmovalci so prestrašeno otrpnili, Andrea je z nožem v rokah želela le to, da jo poslušajo. 

V šovu Kmetija je iz dneva v dan bolj napeto. Ta napetost se stopnjuje vse od trenutka, odkar je Andrea poveznila na glavo klobuk in postala glava družine. Njeni sotekmovalci je ne upoštevajo, očitajo ji, da so lačni in nočejo delati. 

Še najbolj izstopa Jan, ki mu je Andrea prenehala streči, mu prati perilo in kuhati kavo. Zdi se, da ga je to prizadelo, zato se do glave družine obnaša nesramno in povzdiguje glas.

Vse skupaj je šlo tako daleč, da je Andrea sklenila temu narediti konec. Prosila je Jana, da se pogovorita, a v rokah je držala nož. Očitala mu je, da ne dela in da spi mnogo več od drugih. To ga je razjezilo in začel je kričati.

"Dejstvo je, da ko se zbudiš, imaš kuhano kavo, pripravljen zajtrk," mu je skušala dopovedati Andrea. Ker je v roki držala nož, ji je Maja rekla, naj ga umakne.

Voyo/posnetek zaslona

"Daj nehaj mahati s tem nožem! Odloži nož," je kričal Jan, kasneje se je odmaknil z besedami: "Ti si bolna ženska! Kaj me boš ubila s tem nožem?"

Jan se je odmaknil, dejal je, da je prestrašen. "Ni šans, da spim pod isto streho. Sploh pa po očeh vidiš … se že vsi pogovarjamo več dni, noben je ne more pogledati v oči. Meni je grozno, res. Počutim se …, strah me je," je dejal produkciji. 

A njena plat zgodbe je povsem drugačna.

"To je Jan izkoristil in obrnil v svojo korist, da izpadem slaba, on pa žrtev," je produkciji pojasnila Andrea in dodala: "S tem sem mislila dejansko, ne da ga napadem, ampak mogoče, da mu ostro povem določene besede, ki bi ga zelo prizadele!"

Voyo/posnetek zaslona

Tekmovalca se nista pogovorila, še več, Jan je dejal, da se počuti ogroženega in zato ni želel spati v hlevu.

Kaj pa o prepiru meni Andrea?

"Imam občutek, da je mojemu tekmovanju oziroma mojemu življenju na tem posestvu prišel konec in da se jaz počasi odpravljam s tega posestva," je pojasnila produkciji.

Bo Andrea odšla?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.