J. Z. | 8. 7. 2022, 14:25

Izrazita sprememba: Adele, si to res ti?!

Profimedia

Marsikatera zvezdnica gre zaradi želje po mladostniškem videzu pod nož ali pa poseže po različnih lepotnih posegih. Enega teh si je očitno omislila britanska pevka Adele, saj so v javnost prišle zgovorne fotografije.

Britanska pevka Adele, ki živi v ZDA, se je po večerji s partnerjem Richem skozi zadnja vrata uspela izmuzniti fotografom, ki so nanjo čakali pred vhodom. Vendar pa so jo kljub temu ujeli, ko si je ogledovala svoje ustnice.

Profimedia

34-letna pevka se je sicer skrivala pred paparaci, kljub temu pa so ti opazili, da so njene ustnice videti precej večje in otečene kot na zadnjih fotografijah. 

Za večerjo s partnerjem v grški restavraciji je izbrala elegantno črno obleko, več pozornosti kot obleka pa so pritegnile njene polne ustnice. Te so na pogled precej večje kot na nedavnem koncertu, ki ga je pevka imela v londonskem Hyde Parku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Po petih letih znova v živo pred občinstvom

Slavna pevka je v Hyde Parku prvič v petih letih znova nastopila v živo pred svojimi oboževalci. Pred tem je bila deležna veliko kritik, ko je zadnji trenutek odpovedala dolgo pričakovan koncert v Las Vegasu. 

Dan pred nastopom je ob odpovedi koncerta sporočila, da ta enostavno še ni bil pripravljen zaradi epidemije. Nekateri pa so trdili, da je koncert morala odpovedati zaradi sporov v ekipi.

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.