Ž.A. | 30. 5. 2022, 17:07

VIDEO: To pa je presenečenje! Adele ujeli PIJANO in v trenutku je postala VIRALEN hit

Profimedia

Ste bili kdaj tako pijani, da ste pozabili, kdo ste? Ne? Potem ne boste verjeli, ko boste videli, da se je to zgodilo priljubljeni pevki. Kako to vpliva na njen ugled?

Zgodilo se je februarja letos

Priljubljeno pevko Adele so februarja pijano opazili v londonskem klubu Heaven

To se je zgodilo le mesece po tem, ko je javno povedala, da bo opustila alkohol.

Na družbenih omrežjih, med drugimi tudi na Tik Toku, smo bili priča poplavi posnetkov, na katerih Adele pozabi, da je slavna ter se sprašuje, kako vsi vedo, da je tam.

Videoposnetek je seveda takoj postal viralen in prejel več tisoč ogledov in komentarjev. Kot vedno so bili odzivi precej raznoliki - medtem ko so se eni nad njenim obnašanjem zgražali, so drugi komentirali, da s tem, da želi biti običajna posameznica, ni nič narobe.

@lifeoflaparties Adele Forgot That She Was A Celebrity 🥃🍸#adele #partying #drinking ♬ original sound - Party With Betts 🎥

Kakšen je njen odnos do alkohola?

Adele je za Vogue dejala, da je vedno imela zelo tesen odnos z alkoholom. Kaj to pomeni?

V času covida-19 se je Adele spremenila. Dejala je: "Zaprtje me je spremenilo v osebo, ki pije sedem noči na teden."

Eden izmed razlogov, zakaj naj bi opustila alkohol je tudi to, da je želela zaščititi svoj glas. "Aperol Spritz mi je všeč, ampak, ker se pripravljam na vrnitev na oder, moram opustiti pitje."

@lifeoflaparties Adele Passes Out Due To Too Many Tequila Shots ‼️🍸 #tequila #tequilashots #adele30 ♬ original sound - Party With Betts 🎥

Njena zgodba o alkoholu jo povezuje tudi z očetom

Ni skrivnost, da je imela z očetom buren odnos. "Alkohol me je vedno navduševal. Alkohol je tisti, ki me je držal stran od očeta. Zato sem si vedno želela vedeti, kaj je na njem tako odličnega," je dejala v enem izmed intevjujev.

Njen oče je maja umrl za rakom. "On je bil razlog, da nisem povsem razumela, kaj pomeni imeti ljubeč odnos z nekom," je dejala, ampak dodala, da se zaveda, da ji je alkohol vzel očeta, saj zaradi prekomernega pitja z njim ni mogla imeti normalnih stikov.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.