P. L. | 21. 11. 2022, 12:04

Jan Zadravec pretental vso Slovenijo! To je storil pred vstopom v šov Kmetija

You Tube/posnetek zaslona

Saj ne boste mogli verjeti svojim očem, da je tekmovalcu letošnjega šova Kmetija to dejansko uspelo. Vse so posnele kamere in mi imamo posnetek. 

Ali lahko nekdo prosto vkoraka v kino, v živalski vrt, se pretvarja, da je serviser? Če menite, da ne, se motite. To je namreč brez večjega truda uspelo letošnjemu tekmovalcu Kmetije, Janu Zadravcu, ki je s svojo ekipo posnel zanimiv prispevek. 

Želel je ugotoviti, ali je res mogoče vkorakati v določeno ustanovo, ne da bi bilo potrebno plačati vstopnico, če imaš na sebi odbojni jopič, na ramenih pa lestev.

You Tube/posnetek zaslona

"Snemamo video, ki ga še noben v Sloveniji ni naredil. Danes grem poskusit priti v živalski park, v kino, mogoče tudi muzej z odsevnim jopičem. Bomo videli, če nas spustijo notri. Uporabili bomo tudi lestev," je povedal Jan na začetku posnetka in dodal: "Slišal sem po angleških videih, da te lahko spustijo kamorkoli, če imaš lestev s seboj, ali pa jopič. Tako da, gremo poskusit!"

In uspelo mu je. Kot si lahko pogledate v posnetku, je Jan brez težav vstopil v ljubljanski živalski vrt in si ogledal živali.

Brez težav je vstopil tudi v ljubljanski kino in si ogledal film o Elvisu Presleyju, ko je odhajal, pa dejal: "Kabel dela zdaj!"

Na koncu je vkorakal še v restavracijo s hitro prehrano, vprašal zaposlene, kje imajo stroj za sladoled, ki je potreben popravila in spustili so ga naprej.

Zanimalo nas je, kako to, da ga ljudje niso spoznali, v šovu Kmetija si je pridobil večjo prepoznavnost.

"To smo snemali še pred mojim vstopom v šov," nam je pojasnil, zagotovil pa, da sledi še več zanimivih posnetkov.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.