A.R./A.Ko | 1. 2. 2023, 16:50

Jana Plestenjaka smo vprašali, ali je res samski (imamo odgovor)

Rok Hribar

Priljubljeni glasbenik je zaradi svojih objav na družbenih omrežjih v zadnjih dneh sprožil veliko ugibanja o tem, ali se je razšel s svojo 23 let mlajšo partnerico Laro Pernek.

Tisti, ki priljubljenega glasbenika Jana Plestenjaka redno spremljajo na družbenih omrežjih, so opazili, da je v zadnjih dneh nekoliko melanholičen. Pod eno od fotografij je zapisal: "Glavo gor! Gremo naprej!" S čimer je seveda nakazal, da se srečuje s težjimi osebnimi preizkušnjami, o katerih seveda ne bo govoril podrobno javno, kar smo pri njem že vajeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Pred dnevi, natančneje 24. januarja, je v Instagramovi zgodbi delil refren svoje pesmi Bodi gola, ki se glasi: "Bila sva dva oblaka, ki letela sta brez kril, letela sta oblaka v isto smer. Zdaj padajo na zemljo solze s tistega neba, ker padava na zemljo dol midva."

Ker gre za čustveno ljubezensko balado, so se oboževalci začeli spraševati, ali je za njegove objave krivo strto srce. Izvedeli smo, da se je Jan Plestenjak razšel z Laro Pernek, zato smo informacijo želeli preveriti pri njem. "Tega ne želim komentirati," je dejal. Ne dvomimo, da bo iz te izkušnje, pa čeprav se ljubezenska pravljica ni končala srečno, črpal navdih za svoj naslednji hit.