P. L. | 23. 1. 2023, 11:52

Je Blaž Kričej Režek res grozil Kristini Miler? To je razkrila

Instagram/Blaž Kričej Režek

Na dan je prišlo, da naj bi Blaž Kričej Režek grozil Kristini Miler. Kakšna je resnica in kaj se je dogajalo? 

Blaž Kričej Režek, ki je bil prejšnji teden gost pri znanem slovenskem youtuberju Vauksu, se je moral zagovarjati glede tega, da naj bi grozil Kristini Miler.

Tako je zapisal komentator, ki se je v oddajo oglasil najprej pod imenom NismJZ, in zapisal, da se je nanj po pomoč obrnila njena družina in da naj preneha groziti.

@mr.dobrikovic Stisn lajk in follow za update.✌️🤝#sanjskimoski #slovenia #foryourpage #fypシ #viral #fyp ♬ Hip Hop with impressive piano sound(793766) - Dusty Sky

Kasneje se je ponovno oglasil in v komentar zapisal: "Gregor Čeglaj. Da boš vedel, od koga prihaja. Iskreno ti povem, ne delaj se budale, ker pri Vauksu se delaš pridnega človeka …"

Čeglaj se je prek družbenega omrežja javil še naslednji dan in pojasnil, da naj bi Blaž grozil Kristini, ker je ta razkrila, da jo je prevaral.

Blaž ne odgovarja

Blaž je že v pogovoru pri Vauksu dejal, da na takšne komentarje ne bo odgovarjal, karkoli imata s Kristino, pa bosta reševala sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Miler (@milerkristina)

Prav tako se do danes ni odzval za naš portal, se je pa odzvala Kristina, ki je za Metropolitan.si pojasnila: "Zadeva je taka, da zdaj, ko je prišlo vse to na plano, imam mir in si res želim, da tako ostane. Želela sem povedati samo svojo plat zgodbe, nimam razloga, da bi lagala. Zdaj imam mir in res upam, da tako ostane in izjav na to temo ne bom več dala."

Dodala je, da do Blaža nima zamer in da upa, da najde srečo v vsem, kar ga veseli.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.