R. K. | 23. 7. 2022, 23:00

Je Johnny Depp v romantični zvezi s svojo odvetnico?

Profimedia/fotomontaža

Govorice, da sta se Johnny Depp in Camille Vasquez zapletla, so se pojavile že med med odmevnim sojenjem, ki se je končalo z Deppovo zmago. Sedaj so odvetnico opazili na enem od njegovih koncertov.

Po mučnih dnevih na sodišču, kjer je bil neizprosno sodno bitko s svojo bivšo ženo Amber Heart, se je hollywoodski zvezdnik na evropski turneji pridružil kitaristu Jeffu Becku in z njim nastopal tudi v naši bližini. Še posebej navdušeni so bili oboževalci na koncertu v Pragi, kjer so opazili tudi Deppovo odvetnico Camille Vasquez. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haley Toumaian (@robandhaley)

Ekipa ponovno združena

A Vasquezova ni bila edina članica Deppove odvetniške ekipe, ki se je udeležila omenjenega koncerta. Tam sta bila še Jessica Meyers in Samuel Moniz, ki sta ravno tako sodelovala pri obrambi slavnega igralca na sodišču. Ob videu, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, je avtor pripisal, da so "Johnny in njegova pravniška ekipa ponovno združeni na enem izmed njegovih koncertov".

Profimedia

Vasquezova na koncertu s partnerjem

Med Johnnyevo odmevno bitko na sodišču, ki jo je javnost ves čas podrobno spremljala, je nekako zaslovela tudi njegova odvetniška ekipa. Začele so se širiti celo govorice o romantičnem razmerju med igralcem in njegovo odvetnico, ki pa sta jih oba odločno zankala. Tudi pri njunem tokratnem srečanju pa ni šlo za nič romantičnega, saj se je Vasquezova koncerta udeležila skupaj s svojim partnerjem Edwardom Owenom.

Profimedia

Na posnetku iz zaodrja koncerta v Pragi je videti, kako se zvezdnik z Owenom rokuje, nato pa ga tudi objame. Depp in Vasquezova naj bi bila sicer že dolgoletna prijatelja. Trdita celo, da je njuno prijateljstvo neomajno.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.