P.M. | 29. 9. 2022, 16:20

Se Beckhamova ločujeta? Victoria je že odstranila znak svoje ljubezni ...

Profimedia

Zaradi slabega odnosa s snaho Nicolo Peltz in tudi s sinom Brooklynom, je bila v preteklih mesecih predmet številnih pogovorov. Zdaj ji je uspelo podkrepiti tudi vse glasnejše govorice o ločitvi od Davida.

Modna oblikovalka Victoria Beckham je "podžgala" nove govorice o ločitvi, potem ko je v svoji objavi na Instagramu nenamerno razkrila, da nima več tetovaže, posvečene možu. Gre za Davidovi inicialki “DB” na zapestju desne roke, ki ga po objavljenem posnetku sodeč nima več.

Oboževalci so zaskrbljeni

V predstavitvenem videu za bleščeči premaz za ustnice, ki ga je Victoria nedavno objavila, je pozorno oko sledilcev takoj ujelo "prazno" zapestje zvezdnice. "Kje pa je Davidova tetovaža," so hiteli spraševati v komentarjih, odgovora seveda niso dobili.

"Je bila tetovaža, ki ste jo imeli, lasersko odstranjena?" in "Tako ne more naravno zbledeti," so radovedni oboževalci zapisali v komentarjih videa. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Se par res ne razume več?

Vir, ki naj bi bil blizu družini, je sicer za TMZ povedal, da ni razloga za skrb, saj med slavnima zakoncema ni nobenih težav.“Victorii naj bi nedavno odstranili več tetovaž s telesa,” je povedal. 

Tetovaža z zapestja, ki je zdaj ni več.

Tetovaža z zapestja, ki je zdaj ni več.

Daily Express

Tudi po njunih ljubezenskih objavah sodeč, ki si jih pogosto izmenjujeta prek družbenih omrežij, bi bilo sume težko potrditi. Med njunim letošnjim dopustom na hrvaški obali sta Victoria in David žarela v družbi drug drugega in si nenehno izmenjevala nežnosti.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.