J. Z. | 19. 7. 2022, 17:21

Je Ronaldova izbranka pretiravala z obdelavo fotografije? Presodite sami

Profimedia

Zaročenka slavnega nogometaša je želela navdušiti z izzivalno fotografijo, ki pa je namesto občudovanja prejela predvsem posmehovanje in žaljive komentarje. Mnogi menijo, da je šla predaleč.

Georgina Rodriguez, izbranka nogometaša Christiana Ronalda, je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri pozira v črno-beli obleki z visokim izrezom, ki je poudaril njene vitke noge in lepo postavo.

"Naj nikoli ne umre tista punca v tebi, ki te je tolikokrat odrešila resničnosti s svojim protistrupom za norost," je 28-letna Georgina zapisala v objavi, pod katero so se zvrstili žaljivi komentarji. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Sledilcev ni prepričala 

"Če kdo misli, da zares tako izgledaš, se moti," je zapisal eden od sledilcev, drugi pa je dodal, da ima zvezdnica "lepe lase, a to na sliki ni njena zadnjica".

"Lepa si, ne potrebuješ Photoshopa," pa ji je napisala sledilka, ki je prepričana, da je Georgina pretiravala pri obdelavi fotografije

Težko leto za Georgino 

Španska manekenka z argentinskimi koreninami, ki je bila noseča z dvojčkoma, je aprila dobila hčerko Bello Esmeraldo, med porodom pa je umrl sin.

Instagram/Georgina Rodriguez

Tragično novico sta zvezdnika s svojimi sledilci najprej delila na Instagramu. Skupaj imata še deklico Alano Martin, medtem ko ima Christiano še sina Cristiana Juniora in dvojčka, Evo in Matea, ki jih je rodila nadomestna mati. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.