N. V. | 19. 9. 2022, 11:59

Jelinčič razkril, ali ga (zdaj, ko je samski) oblegajo mlada dekleta

Bobo

Poklicali smo ga, da bi preverili, ali je že prebolel nekdanjo ženo in ali je pripravljen na novo ljubezensko afero.

Nekdanji poslanec Državnega zbora Republike Slovenije Zmago Jelinčič Plemeniti bije poločitveno bitko z Moniko Zupanc, s katero sta bila poročena 16 let, a mu je leta 2019 ušla z mlajšim. 

Ljubezenska izkušnja je bila za nekdanjega poslanca tako huda, da si resne zveze ne želi več, nam je zaupal.

Ali Jelinčič hodi na zmenke?

Kljub temu nas je zanimalo, ali ga zdaj, ko je samski, oblegajo mlada dekleta. Vprašali smo ga, kakšno je njegovo ljubezensko življenje po ločitvi.

"Ne hodim na zmenke. Posvetil sem se družinskemu življenju."

"Priznam pa, da grem tu in tam na kavo s kakšno prijetno damo ... Ampak nič resnega," se pa priložnostno kdaj podruži s kakšno prijateljico. Ne hodi na "dogovorjene zmenke", kot jih sam poimenuje, zato se na ta srečanja ne pripravlja, ker se rad prepusti spontanosti.

Bobo

Ko ga vprašamo, ali ima veliko vabil na zmenke, se iskreno zasmeji in prizna, da ga mladenke zdaj nič bolj ne oblegajo.

Jelinčič postaja gospodinja

"Doma je treba skrbeti, da je vse oprano, pospravljeno, skuhano ..." Odkar je samski, opravlja vsa gospodinjska opravila.

"V teh opravilih ne uživam, jih pa je treba postoriti."

Pravi, da se bolj kot ljubezenskemu trenutno posveča družinskemu življenju. Ravno v času našega pogovora se je njegova hči udeležila prvega šolskega dne na Kraljevi akademiji za likovne umetnosti: "Starejša hčerka je šla študirat v Belgijo, v mesto Antwerpen." V zadnjem obdobju se je posvečal temu, da je njen študij stekel nemoteno.

Tudi mlajša hči Iris ga je precej potrebovala, saj se je odločila za spremembo kariere. Prej je bila fotografinja, zdaj pa je presedlala na modo.

Ob vseh gospodinjskih opravkih in skrbi za hčeri Jelinčiču ne ostane veliko časa, da bi hodil na zmenke. Tako ni za pričakovati, da bo kmalu predstavil novo ljubezen.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.