A. R. | 11. 5. 2023, 11:47

Jo Ronaldo res želi zapustiti?! Georgina z vročo fotografijo v bazenu dviguje temperaturo (FOTO)

Instagram/Georgina Rodriguez

Medtem ko družina slavnega nogometnega zvezdnika uživa v razkošju, pa Španka z argentinskimi koreninami poskuša govorice o ljubezenskih težavah utišati z objavami na Instagramu.

Cristiano Ronaldo se je januarja z družino preselil v Savdsko Arabijo, potem ko je s tamkajšnjim klubom Al Nassr podpisal pogodbo za 175 milijonov funtov na leto, kar je približno 199 milijonov evrov. S svojimi sledilci je pred kratkim delil fotografije, na katerih lahko vidimo, v kakšnem luksuzu živi tam z družino.

Po poročanju tujih medijev ima zvezdnik tudi najboljši razgled na prestolnico, saj se nastanitev nahaja v Kingdom Towerju, v eni najvišjih stavb v državi. Cristianovo domovanje je eno najboljših, kar jih ponuja prestolnica Riad, ima kar 17 sob, v katerih poleg družine živijo člani osebja in varnostne službe, dovolj prostora pa je tudi, če ju obiščejo prijatelji.

Zdi se, da sta se s partnerico Georgino Rodriguez savdskega življenja že navadila, saj je na Instagramu 38-letni športnik s sledilci delil fotografije, ki razkrivajo, kako je videti njuno razkošno domovanje. Gre za osupljivo stavbo z bazenom, kjer par pogosto uživa in preživlja čas z otroki. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Srečni družinski trenutki," je zapisal 38-letni Ronaldo ob galeriji fotografij, ki so raznežile njegove oboževalce. Največ pozornosti je pritegnila prav tista, na kateri se igra z najmlajšo članico družine, enoletno hčerko Bello Esmeraldo

Oboževalci so bili navdušeni tudi nad Ronaldovo izklesano postavo, nekaterim pa je pogled uhajal na Georgino v kopalkah. Slednja je v zadnjih dneh precej aktivna na svojem profilu, kjer v pomenljivih objavah sporoča, da je njuna zveza z Ronaldom še naprej idilična. "Odgovori so v tvojih očeh," je zapisala pod eno od fotografij, pred tem pa: "Bog varuje tiste, ki zaupajo vanj." In s tem na nek način zlobnim jezikom zaprla usta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Spomnimo, da so se pred dnevi pojavile glasne govorice, da imata Ronaldo in Rodriguezova resne ljubezenske težave in da je samo še vprašanje časa, kdaj se bosta razšla. A kot kaže, želi v javnosti dati vtis, da je vse v redu.

Tokrat je objavila zapeljivo fotografijo, na kateri brezskrbno pozira v dvodelnih kopalkah, pod objavo pa je v španščini zapisala: "Vsako nebo ima svoj odtenek."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.