J. B. | 24. 4. 2023, 14:14

Cristianu Ronaldu je počil film, dovolj jo ima! Georgino bo zdaj zdaj napodil iz svojega življenja

Profimedia

Se bo eden najbolj vplivnih in priljubljenih parov na svetu razšel?

Se v življenju Cristiana Ronalda zares pripravlja drastična sprememba? Če gre verjeti teoriji, ki so jo razvili na portugalski televizijski postaji CMTV, bo nogometaš Al Nassra iz Savdske Arabije zdaj zdaj končal ljubezensko razmerje s svojo srčno izbranko Georgino Rodriguez.

Skupaj sta sedem let

Nogometaš in spletna vplivnica, ki je nekoč v Madridu prodajala oblačila v trgovini prestižne blagovne znamke Gucci, sta skupaj že sedem let. Toda v zadnjem času bojda v njunem odnosu močno škripa, Ronaldu pa naj bi zaradi njenih življenjskih navad oziroma razvad dokončno počil film.

Profimedia

"To govorim že mesece. Ne gre jima dobro in verjetno se bosta razšla. Resničnost je takšna, da se je Ronaldo naveličal Georgine. To je realnost. Še vedno pravim, da poroke ne bo. Skupaj sta zgolj zaradi ekonomskih razlogov," je prepričan novinar Daniel Nascimento.

Postavlja se na piedestal

Psiholog Quintino Aries je medtem razkril teorijo, da je Ronaldo zaradi Georgine vse bolj oddaljen od mame Dolores Aveiro in svoje družine, to pa mu menda ni kaj prida po godu. Nascimento je dodal: "Ronaldo ni srečen. Georgina svoje dneve preživlja v nakupovalnem središču v Riadu in to je eden od razlogov, zakaj Cristianu ni do smeha. Georgina samo zapravlja in zapravlja in zapravlja. In kar je najhuje, misli, da je na Cristianovi ravni. Postavlja se na piedestal in to mu sploh ni všeč."

Instagram/Georgina Rodriguez

Toda Filipa Castro, Ronaldova dobra prijateljica, je medijem zaupala drugačno zgodbo: "Iz 100-odstotno zanesljivega vira lahko potrdim, da jima gre kot vedno zelo dobro. To so samo zgodbe, trači, ki so si jih izmislili ljudje, ki ne prenesejo Georgine."

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord