J. B. | 17. 4. 2023, 15:12

Skoraj povsem goli Cristiano Ronaldo objavil fotografijo iz savne in šokiral: zvezdnik si ... lakira nohte!

Profimedia

Ali dviguje prah na nogometnih zelenicah ali s podrobnostmi iz zasebnega življenja. In tokrat ga je sloviti Portugalec dvignil res veliko.

Paparaci mu sledijo na vsakem koraku, pred novinarsko radovednostjo nikdar nima miru. Cristiano Ronaldo je pač ... Cristiano Ronaldo. Superzvezdnik. Eden najboljših nogometašev vseh časov.

Glede medijske pozornosti je brez dvoma močno presegel okvirje povprečnega športnika. Karkoli naredi, to praviloma vedno močno odmeva. Nič drugače ni bilo po tokratni objavi na Instagramu.

Portugalec je s svojimi sledilci - teh je kar 578 milijonov - tokrat delil fotografijo iz savne. Na njej je skorajda povsem gol, kot se za obisk savne seveda spodobi.

Razkrili razlog, zakaj

Toda bolj kot njegovo izklesano telo, ki ga tako ali tako sila rad pokaže, v oči bode nekaj drugega. Fotografija razkriva tudi, da Cristiano Ronaldo po svetu hodi z - verjeli ali ne - nalakiranimi nohti!

Instagram/Cristiano Ronaldo

Fotografija je pričakovano sprožila žgoče polemike, novinarji nemškega časnika Bild pa trdijo, da so se dokopali do odgovora, zakaj je to tako. Po njihovem prepričanju nikakor ne gre za stilsko zadevo, marveč ima Cristiano Ronaldo na nohtih poseben zaščitni lak črne barve.

Tudi Mike Tyson

"Številni vrhunski športniki to počnejo, glavni razlog pa je zaščita nohtov pred glivicami in bakterijami. Številni športniki imajo težave nohti, saj so vsakodnevno več ur obuti v prepotene čevlje. Nohte si je - recimo - lakiral tudi Mike Tyson," so zapisali pri Bildu.

Profimedia

Da je bil Cristiano Ronaldo kljub temu tarča številnih pikrih, sočnih in posmehljivih komentarjev, ne glede na vse ne preseneča. Je pač Ronaldo. Človek, ki dviguje prah z vsakim narejenim korakom.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol