J. B. | 12. 4. 2023, 14:01

Če se zameriš Cristianu Ronaldu, ne gre brez posledic: po odmevnem sporu ostal brez službe (razlog je bizaren)

Profimedia

V življenju portugalskega superzvezdnika ni nikdar dolgočasno.

Odkar žogo brca v Savdski Arabiji, se nad svojo statistiko ne sme pritoževati. Legendarni Cristiano Ronaldo je za Al Nassr odigral 10 ligaških tekem, na katerih se je med strelce vpisal kar 11-krat. Kljub temu je v njegovem klubu prišlo do odmevnega pretresa, vodstvo se je odločilo za menjavo na trenerski klopi.

Sodu je na prvi pogled dno izbil remi v zadnjem krogu proti klubu Al Fayha, toda Rudi Garcia se ni poslovil zgolj zaradi omenjenega rezultata.

Kot poročajo številni mediji, je Francoz brez službe ostal predvsem zaradi upora v garderobi. Hrbet so mu obrnili nogometaši, eden ključnih dejavnikov pri odločitvi vodilnih ljudi Al Nassra pa je bil prav Cristiano Ronaldo.

Po sporu so ga poklicali na sestanek

Potem ko naj bi po zadnji tekmi v garderobi prišlo do ostrega besednega dvoboja med Garcio in njegovimi dosedanjimi varovanci, je uprava kluba na "skrivni sestanek" povabila prav odličnega Portugalca. Ronaldo je bojda obrnil hrbet Garcii, na glas podvomil o sposobnostih in načinu vodenja nekdanjega trenerja Rome ter - tako španski časnik AS - ključno prispeval k strokovnjakovemu slovesu.

Profimedia

Kdo bo v prihodnje vodil nekdanjega zvezdnika Sportinga, Manchester Uniteda, Juventusa in Reala iz Madrida ter njegove soigralce, v tem trenutku še ni znano. Da bo imel pomembno vlogo tudi Ronaldo, ne gre dvomiti ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol