N. V. | 24. 11. 2022, 13:11

Kakšen dekolte Nine Radi! Si je povečala oprsje?

Instagram/Nina Radi/posnetek zaslona

Več oboževalcev je opazilo, da ima zvezdnica slovenskih resničnostnih oddaj nekoliko večje oprsje, kot smo ga lahko opazili med spremljanjem šova Sanjski moški. Razkrila je, kje tiči skrivnost.

Udeleženka resničnostnih šovov Sanjski moški in Kmetija Nina Radi potrebuje večji modrček. Oboževalci so opazili, da ima precej večje oprsje in ji glede tega zastavili veliko vprašanj.

Instagram/Nina Radi/posnetek zaslona

Daljša odsotnost

Zvezdnica resničnostnih oddaj se je oboževalcem na Instagramu javila po kar precejšnjem času. Zadnje mesece se je borila z boleznijo: imela je premaknjena vretenca in diskus hernijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓡𝓪𝓭𝓲 •𝓜𝓲š𝓴𝓪• (@nina.radi)

To jo je precej dotolklo, saj je bolezen omejila njeno fizično sposobnost, izmučila pa jo je tudi psihično, saj so se ji ob diagnozi začeli porajati strahovi, da se je vrnil rak, ki ga je prebolela pred petimi leti.

Si jih je povečala?

Operacija je uspela, Radijeva pa mora še vedno prejemati hormonsko terapijo. Ob tem pravi, da ne čuti slabosti, da se ni zredila, po nekaj tednih pa je izginila tudi nespečnost.

"Velika sprememba, ki pa se je zgodila, je ta, da so mi zrasle dojke," je na Instagramu razložila, zakaj se po daljšem obdobju javlja z nekoliko večjim oprsjem, kot smo ga bili vajeni.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.