Alma Rahne | 4. 10. 2022, 11:29

Kdo je Slovenka, ki je navdušila Victorio Beckham? Ta je njeno fotografijo tudi objavila

Profimedia/ fotomontaža

Ni skrivnost, da se je Victoria Beckham na pariškem tednu mode letos prvič predstavila kot modna oblikovalka. A na njeni modni reviji, kjer je predstavila najnovejše trende, je še posebej izstopala temnolasa manekenka iz Slovenije. Že veste, o kom govorimo?

Letošnji pariški teden mode si bomo Slovenci zagotovo zapomnili, saj je na njem prvič debitirala tudi slovenska manekenka Maja Palovšnik. Doletela jo je posebna čast, saj je dobila priložnost, da se sprehodi po modni reviji, ki jo je Parižanom in ljubiteljem mode pripravila ena in edina Victoria Beckham.

Profimedia

Ta ni skrivala solz ganjenosti, saj je doslej svoje kreacije večinoma predstavljala na newyorškem tednu mode, tokrat pa se je odločila, da osvoji še evropska tla.

V sklopu priprav na modno revijo je Beckhamova na svojem uradnem Instagram profilu delila utrinke iz zakulisja. V svojo objavo je združila kar tri Majine fotografije, ki so nastale med ličenjem. Sledilcem je zaupala, da so uporabili produkte iz njene kozmetične linije in da so pri Maji želeli ustvariti minimalistični videz, za katerega je poskrbela vizažistka Diane Kendal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Perspektivna Maja Palovšnik, ki jo je pod okrilje vzela modna agencija Legion Model, je na velikem modnem dogodku nosila bela oblačila, široke hlače in daljši brezrokavnik. Lase je imela polizane nazaj in s tem ustvarila mokri videz pričeske.

To pa ni edini uspeh za Majo. Pojavila se je tudi na modni brvi luksuzne modne hiše Saint Laurent.

Brez dvoma lahko rečemo, da ima mlado dekle v rokavu vse adute za bleščečo kariero v modnem svetu in zagotovo bomo o njej v prihodnje še veliko slišali.

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.