J. Z. | 1. 10. 2022, 09:02

Victoria Beckham se je v solzah zlomila na modni pisti

Twitter/Worldpak2

Modna oblikovalka na pomembnem dogodku ni mogla skriti čustev. Medtem ko je hodila na modni reviji, na kateri je predstavila najnovejšo kolekcijo, je objokana odhitela v objem moža Davica Beckhama. 

Victoria Becham je čustveno končala modno revijo v Parizu, na kateri je predstavljala nova oblačila iz njene kolekcije. Ko se je 48-letna modna oblikovalka sprehodila po modni pisti je začela jokati, nato pa odšla do moža Davida Beckhama, ki je sedel v prvi vrsti, in ga objela. Ob njem so sedeli njuni trije najmlajši otroci: 11-letna Harper Seven, 20-letni Romeo in 17-letni Cruz

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

V prvi vrsti sta sedela tudi 23-letni Brooklyn Beckham in njegova žena Nicola, ki sta prišla kljub vse glasnejšim govoricam o sporu med Victorio in Nicolo. Še pred začetkom modne revije sta Victorii zaželela srečo, po koncu pa naj bi se cela družina pogovarjala v prijetnem vzdušju. Nicola pa se je tašči in njenemu novemu dosežku poklonila tudi na Instagramu. Ob fotografiji z modne revije je Nicola zapisala: "Čestitam,Victoria Beckham za čudovit šov!"

Najstarejši sin Davida in Victorie Beckham se je poleti poročil z bogato dedinjo Nicolo Peltz. To pa je v družini povzročilo kar nekaj težav, saj je Victoria po poročanju medijev ne mara. Tudi Nicola naj ne bi bila preveč navdušena nad taščo. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.