23. 6. 2022, 08:56

Kendall Jenner izbrisala fotografije s svojim izbrancem: kaj se dogaja?

US Weekly
Kendall Jenner izbrisala fotografije s svojim izbrancem: kaj se dogaja? (foto: US Weekly)

Zaljubljenca Kendall Jenner in Devin Booker, ki sta svoje razmerje dolgo časa skrivala pred javnostjo, sta nedavno javno spregovorila o tem, da sta drug ob drugem zares srečna. A glede na zadnje dogodke, ni šlo vse po načrtih.

Kendall Jenner in Devin Booker sta se razšla. Kot poroča portal Entertainment Tonight (ET) sta se prvič romantično zapletla junija 2020, a sta se po nekaj mesecih razšla, svojo ljubezen pa ponovno obudila pred slabim letom. 

Vir je za Entertainment Tonight povedal: "Kendall je trenutno mnenja, da sta na različnih poteh," in dodal, da "sta se pogovarjala o skupni prihodnosti, a se nista našla na pol poti." 

AZ Central

Še pred kratkim skupaj na sestrini poroki

Medtem ko sta Kendall in Devin svojo zvezo ohranjala razmeroma zasebno, sta v zadnjem letu svojo ljubezen javno predstavila širši javnosti. Kendall je o njuni ljubezni prvič spregovorila letos, v pogovorni oddaji Jimmy Kimmel Live!

Jimmy Kimmel Live/YouTube

Še prejšnji mesec sta si zvezdnika izmenjevala zaljubljene poglede na poroki njene sestre Kourtney Kardashian in Travisa Bakerja v Italiji. 

NINO/GC Images

Tudi Devin je sicer v intervjuju za WSJ.Magazine pojasnil, da mu ni težko spregovoriti o zaljubljenosti: "Ni vedno lahko biti v središču pozornosti, a mi je to zelo lahko šlo z jezika, saj vem, da sem točno tam, kjer moram biti." 

Njuna zveza je bila prav tako neresna kot resna 

Par so večkrat opazili skupaj na zmenkih z Justinom in Hailey Bieber. 26-letno manekenko so tudi večkrat videli na košarkaških tekmah svojega dragega. 

Entertainment Tonight navaja vir, ki pojasnjuje, da je njuna zveza bila res močna: "Tako brezhibno se razumeta, resnično sta zaljubljena drug v drugega." 

Kevork Djansezian/Getty images

"Všeč jima je, da sta lahko drug ob drugem to, kar sta. Vse je videti tako preprosto," je takrat nadaljeval vir. "Družina Kendall obožuje Devina. Vsi menijo, da je zares nadarjen. Mislijo, da je ravno tak tip moškega, ki ga Kendall potrebuje. Je športen, prijazen, zabaven in še vedno gentleman."

A žal se je parček zdaj odločil ubrati različne poti, morda pa jima še kdaj uspe obuditi ljubezen. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.