P. L. | 7. 9. 2022, 11:44

Kim Kardashian spet šokirala: tako je danes videti njena gola zadnjica

Profimedia

Ko smo že mislili, da smo vse videli, je zvezdnica resničnostnega šova znova pritegnila pozornost. Tudi tokrat je največ stavila na svoje bujne obline.

Kim Kardashian je za naslovnico revije Interview posnela serijo modnih fotografij, na katerih si sploh ni podobna. 41-letnica z golo zadnjico krasi naslovnico septembrske številke omenjene revije, reportažo pa so naslovili "American Dream", kar pomeni Ameriške sanje.

Kardashianova je posnetke iz zakulisja in fotografije delila tudi na Instagramu. Na njih pozira v jeans jakni in širokih kavbojkah, v oči pa najbolj pade njena bujna zadnjica, ki naj bi si jo dala še dodatno lepotno popraviti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Za fotografije je poskrbela Nadia Lee Cohen, za zvezdničino stilsko podobo je poskrbela Mel Ottenberg. Med drugim je po spletu že zaokrožila fotografija, na kateri Kardashianova pozira pred garderobnimi omaricami v telovadnici.

Blondinke se bolj zabavajo

V priloženem intervjuju z glavno urednico Mel Ottenberg Kardashianova spregovori o svojem blond obdobju: "Še malo ga bom obdržala. Zdi se mi, da bom jeseni postala temna, samo zato, ker si ne želim poškodovati las. Mislim pa, da se blondinke bolj zabavajo. Preprosto se počutim drugače."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.