P. L. | 21. 2. 2024, 15:15

Se spomnite Karin iz Kmetije? Njeno iskreno sporočilo močno odmeva v javnosti

Voyo/posnetek zaslona

"Debela sem," je zapisala Karin na Instagram in dodala fotografiji, na katerih je v spodnjem perilu. Odzivov, ki so sledili, najbrž ni pričakovala …

Zagotovo se še spomnite nasmejane Karin Lipovnik, ki je v šov Kmetija vstopila kar dvakrat. S svojim smehom in pozitivnostjo je na svojo stran pridobila mnoge gledalce, ki so navijali zanjo. Prvič ji je uspelo priti do samega finala, pomerila se je z Nino Radi in Tilnom Brglezom, ki je tudi zmagal, drugič pa je izpadla prej.

Karin je pred časom prek Instagrama promovirala izdelke za hujšanje, uspelo ji je tudi izgubiti nekaj kilogramov, a se zdi, da so ti prišli nazaj. Na Instagramu je namreč delila zelo iskren zapis o svoji bitki z odvečnimi kilogrami.

"Debela sem, kaj pa je tvoja super moč," je zapisala v objavi in dodala: "Začaran krog." V nadaljevanju je opisala svoj boj z odvečnimi kilogrami. "Kila gor, kila dol. To pač traja že od malega. Nikoli suha, vedno preveč kilogramov," je zapisala in dodala, da ji je uspelo shujšati v študentskih letih za 20 kilogramov, a jih je nazaj dobila 25.

"A sem še danes ista. Pogledam se v ogledalo in si rečem: Lej, kakšna si, se obrnem okrog in vzamem čokolado," je pojasnila.

"Priznam, nisem si všeč. Imela bi 30 kilogramov manj. Potem pa se vprašam, kaj mi pa takrat ne bo všeč? Ko mi bo koža visela, strije bom še vedno imela, želela bom večjo zadnjico, celulit se bo v vsakem primeru videl. Bom takrat bolj zadovoljna?" je iskreno zapisala.

V nadaljevanju je dodala, da bi si bila z manj kilogrami na začetku zagotovo všeč, ko pa bi ponovno začela vse jesti, bi se kilogrami vrnili. "Lahko mi rečete, da je vse v glavi, ampak v moji glavi hodi pomfrit, pa bonboni. In ne, ni enostavno, ko kar naprej razmišljaš o sladkarijah in hitri hrani, medtem ko ješ solato," je zapisala.

V nadaljevanju je svoje sledilce vprašala, s čim pa oni niso zadovoljni. "Trenutni stereotipi in celotna scena nam hoče dokazati, da smo ljudje popolni. Pa nismo. Vsak dela napake, vsak naredi nekaj drugače, vsakemu je všeč nekaj drugega. In to je edino pravilno, drugače bi bil svet dolgočasen," meni Karin.

Karin s partnerjem

Karin s partnerjem

osebni arhiv

"Bodite, kar ste. Ne pustite, da vas videz omejuje in se zato ne počutite samozavestno, ker se vseeno lahko," je zaključila z zapisom.

Poleg svojih misli je objavila dve fotografiji, na katerih je v spodnjem perilu. Na njen zapis so se odzvali mnogi, številni so ji zapisali, da je lepa in čudovita, številni pa so ji zapisali: "En velik poklon."

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec