P. L. | 1. 2. 2023, 11:30

Ko je ta slovenski pevec začel hujšati, so se mu smejali. Danes jemlje sapo vsem

Instagram/Žiga Lakner, fotomontaža

Znani slovenski pevec, vsi ga zelo dobro poznamo, je iskreno povedal, da ni bilo lahko tako drastično preoblikovati telo. A zdaj z njim jemlje dih marsikateri mladenki! 

Operni pevec, Žiga Lakner, ki smo ga gledali tudi v eni izmed prejšnjih sezon šova Slovenija ima talent, se je pred nekaj leti odločil, da bo spremenil svoje prehranjevalne navade in začel z bolj zdravim načinom življenja. V štirih letih mu je uspelo izgubiti skoraj 40 kilogramov.

Zakaj se je lotil hujšanja, je pred časom razkril za Pop in: "Predvsem zaradi tega, ker sem še mlad in ker, upam, imam pred seboj še dolgo življenje. Zdravje je zelo pomembno, na prvem mestu!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žiga Lakner Official (@ziga_lakner)

Razkril je, da se je hujšanja lotil tako, da je začel gledali, kaj in koliko poje. Poleg tega se je odločil za gibanje. Zelo rad ima hojo, kolesari in obiskuje fitnes.

Svojo zdravo telesno težo mu je uspelo obdržati vse do danes, njegova postava je zares zavidljiva in mnogi ga sprašujejo, kako mu je uspelo.

"Menim, da mi je uspelo zato, ker sem si postavil več manjših ciljev, ker je do 100 % cilja tako dolga pot, da resnično prej obupaš. Zadal sem si več manjših ciljev, najprej, da izgubim 10 kg, potem 15 kg itd. …" je pred kratkim pojasnil na družbenih omrežjih, kamor je dodal tudi primerjalni fotografiji nekoč in danes.

Instagram/Žiga Lakner

Iskreno je zapisal tudi, da ni bilo lahko, da bi mu takrat, ko je začel hujšati, v pomoč prišlo še več nasvetov o zdravem izgubljanju telesne teže.

Se pa spominja svojih začetkov, ki so bili tudi nekoliko grenki. Kot je razkril, so se mu nekateri smejali, menili so, da se pretvarja in da mu ne bo uspelo.

Danes jim odgovarja: "Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje!"