A. B. | 7. 12. 2022, 11:24

Konec pravljične ljubezni med priljubljenima glasbenikoma: presenetila z ločitvijo

Aleksandra Saša Prelesnik/fotomontaža

Veljala sta za mladi sanjski par, ki je svojo ljubezen do glasbe prenesel tudi v zasebno življenje. Dve leti po poroki pa sta sporočila, da so se njune poti dokončno razšle.

Glasbenik Alex Volasko in pevka Saša Lešnjek sta nedavno javnost presenetila z govoricami o razhodu. Vzrokov za konec ljubezni, ki sta jo leta 2020 okronala z magično poroko, niti sama ne razumeta popolnoma, kar nam je v nedavnem intervjuju za Metropolitan zaupal tudi Volasko sam: "Priznam, da sva se s Sašo zadnje čase nekoliko oddaljila. V zvezah so vedno vzponi in padci, a vseeno močno upam, da se na neki točki spet najdeva. Trenutno, priznam, živiva vsak zase, kljub temu pa ohranjava dobre odnose," je komentiral govorice o razhodu. 

Uradno sta se ločila 23. novembra, le slaba dva tedna po njegovem rojstnem dnevu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lešnjek🌹 (@sasalesnjek)

Brez hude krvi, le razumevanje

"Nobenih prepirov ni bilo, nobene hude krvi," je zaupal v intervjuju za revijo Lady in pojasnil: "Preprosto sva začela živeti drug mimo drugega. Saša je predlagala pogovor, po katerem sva se oba strinjala, da vsaj za nekaj časa prekineva skupno pot," je iskreno priznal. "Sam sem bil popolnoma zasut z delom in pisanjem ter produkcijo pesmi za svoj novi album. Ona pa se je precej več ukvarjala sama s seboj in s svojo družbo, tako da sva se tako počasi, a vztrajno oddaljevala in tega do zadnjega nisva opazila niti sama." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lešnjek🌹 (@sasalesnjek)

Sam ocenjuje, da s pogledom nazaj ne zna pojasniti, kje se skrivajo razlogi za oddaljenost, a meni, da vzroki ležijo v nekaj neresnih problemih ali neizrečenih besedah, morda tudi v razliki v letih. "Mogoče sva preveč povezovala zasebno življenje s poslovnim, ker ko si tako resno v industriji, lahko prepir, ki ga začneš v profesionalnem življenju, preide tudi v osebno življenje. Zato se začnejo stvari razdirati, čeprav je drugače vse v redu," je pripomnil. 

"Zame bo vedno tista moja prva, ki sem jo resnično ljubil in jo iskreno spoštujem. Ponosen in vesel sem za vsako minuto, ki sem jo preživel z njo. Mogoče se pa v prihodnosti spet najdeva." 

"Saša je bila vedno polna pozitivne energije, a ko ne vidiš več skupnega cilja, je najboljša rešitev razhod, zato sva se tudi strinjala z ločitvijo, do katere je prišlo 23. novembra letos. Najbolj grozno je, ker se imava na nek način še vedno rada, še vedno se razumeva, imava isti okus za glasbo in potovanja, želiva si iste stvari, le morda na drugačen način," je povedal o njunem odnosu, zato ji tudi v nadaljnje želi vse najboljše. 

A to ni konec njune poslovne poti, decembra imata še nekaj skupnih koncertov. A je Volasko pojasnil, da se v naprej njune poti nepreklicno končujejo. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.