R.S. | 20. 7. 2022, 14:43

Kriv je moški: sanjski Ana Pusovnik in Carmen Osovnikar na bojni nogi

Instagram/carmen_osovnikar7

Čeprav je prve sezone Sanjskega moškega že zdavnaj konec, pa se drama očitno še nadaljuje. Ana je pustila Carmen na cedilu, ta pa ji je vrnila milo za drago ...

V prvi sezoni Sanjskega moškega se je stkalo prav posebno prijateljstvo med Ano Pusovnik in Carmen Osovnikar. Skupaj sta bili na številnih počitnicah, zdaj pa je očitno prišlo do prepira. Carmen je o dogodku spregovorila tudi na družbenih omrežjih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Carmelita (@carmen_osovnikar7)

Za zurnal24.si je Carmen povedala, da jo je Ana razočarala in to zaradi moškega. Skupaj naj bi šli na morje, potem pa naj bi jo Ana, domnevno zaradi moškega, ki ga pozna en teden, pustila na cedilu. 

Za komentar je zurnal24.si poklical tudi Ano, ki pravi, da je to zasebna zadeva, ki je ne bo komentirala, je pa na Instagramu objavila, kako uživa v Bohinju. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Pusovnik 🌹 (@anapusovnik_)

Carmen se je prejšnji teden v prepir spustila še z eno nekdanjo sotekmovalko iz šova Sanjski moški, Lauro Beranič. Dekleti sta po družbenih omrežjih objavljali celo zasebna sporočila in žaljivke, ki sta jih v preteklosti namenjali druga drugi.