26. 5. 2022, 09:07

Ronaldova izbranka en mesec po porodu že na rdeči preprogi: pustila vas bo brez besed!

Profimedia
Ronaldova izbranka en mesec po porodu že na rdeči preprogi: pustila vas bo brez besed! (foto: Profimedia)

Ne bi si upali niti pomisliti, da je lahko nekdo komaj en mesec po porodu dvojčkov videti tako čudovito, kot je bila na filmskem festivalu v Cannesu videti ona.

28-letna Georgina Rodriguez, srčna izbranka Cristiana Ronalda, je pred nekaj več kot enim mesecem med porodom izgubila enega od novorojenčkov. Boleča izguba je odmevala po vsem svetu, svojo ljubezen in uteho pa sta našla pri najbližjih in predvsem pri novorojenki Belli Esmeraldi

Prvič po boleči izgubi se je zdaj pojavila v javnosti. Na filmskem festivalu v Cannesu se je udeležila premiere filma o kralju rock'n'rolla Elvisu Presleyju. 

Španska manekenka z argentinskimi koreninami je bila videti naravnost božansko. Zasijala je v dolgi srebrni obleki z globokim dekoltejem. Elegantni videz je dopolnila z barvno ujemajočimi sandali s petko in ogromnimi smaragdnimi uhani.

Profimedia

Na svečano prireditev je zvezdnica, tako kot smo tega že navajeni, pripotovala z zasebnim letalom. Trenutke je obeležila tudi na Instagramu, ko je oboževalcem pokazala svojo čudovito poporodno postavo. Marsikdo od njenih oboževalcev je bil nedvomno vesel, ko je na njenem obrazu znova videl nasmeh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Spomnimo, da sta novopečena starša, ki imata že štiri otorke, po izgubi sina javnost prosila za spoštovanje njune zasebnosti. Kmalu zatem pa je ponosni očka Christiano na Instagramu objavil prvo fotografijo najmlajše članice družine, ob kateri se je marsikdo raznežil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Zdaj že vemo, kako je videti njuna prvorojenka Bella Esmeralda. Njene prve fotografije je na Instagramu delila Georgina in ob tem še razkrila dekličin datum rojstva, saj je zapisala, da je na svet prišla 18. aprila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.