N. Vo. | 16. 5. 2024, 18:52

Ljubezenske pravljice, v katero je Jennifer Lopez vložila več kot 18 milijonov evrov, je očitno konec!

Profimedia

Jennifer Lopez so spet opazili, kako je v športni opravi prispela v plesni studio v Los Angelesu v spremstvu svoje ekipe, ne pa tudi moža Bena Afflecka, kar je le še podžgalo govorice o ločitvi slavnega para.

Zadnjič sta bila skupaj opažena pred sedmimi tedni na kosilu v New Yorku. V sredo pa so se pojavile novice, da par preprosto ni mogel ohraniti zveze in se bo po manj kot dveh letih zakona ločil. Vir, ki je spregovoril za revijo In Touch, je trdil, da se je Affleck že odselil iz njune 55 milijonov evrov vredne hiše, ki sta jo skupaj iskala dve leti. 

"Ločujeta se, in tokrat ni kriv Ben," je povedal vir. Lopezova, sicer mati dveh otrok, so med ogledovanjem hiš v Beverly Hillsu opazili samo.

"Ben se zdaj osredotoča na svoje delo in otroke. Odselil se je in verjetno bosta morala prodati sanjsko hišo," je nadaljeval vir. "Nikoli ne bosta prenehala ljubiti drug drugega, vendar ona ne more nadzirati njega in on ne more spremeniti nje. To preprosto ni moglo trajati."

Odločitev 54-letnice, da februarja izda dokumentarec na Amazon Prime z naslovom The Greatest Love Story Never Told, ki je okronal njuno ljubezensko zgodbo, je očitno v njunem zakonu povzročila napetosti. Iskreni dokumentarec je bil tretji del njenega zelo javnega 20 milijonov dolarjev (kar znaša 18,3 milijonov evrov) vrednega poklona Benu, ki je vključeval tudi polavtobiografski "glasbeni rom-com akcijski sci-fi" film in njen singel This Is Me... Now.

"Ben nikoli ne bi poskušal zatreti njenih sanj ali ji rekel, da ne sme početi nečesa, kar bi pomagalo pri napredku v njeni karieri, čeprav ga zna Jennifer precej nadzirati," je dejal vir, poroča DailyMail.

Od njunega nakupa 56 milijona evrov vredne, 46.000 kvadratnih metrov velike posesti, ki ima 12 spalnic in 24 kopalnic, je minilo le leto dni. Oboževalci so opazili, da zadnje čase par preživlja veliko časa narazen, tudi na dogodkih se nista več pojavljala skupaj. 

Napetosti so očitno začele vreti na površje po nedavnem dokumentarcu, ki ga je objavila Lopezova, kjer je Affleck priznal, da mu ni prijetno imeti tako javne zveze. 51-letnik je ob tem povedal: "Ko sva se spet združila, sem rekel, 'Poslušaj, ena od stvari, ki jih nočem, je zveza na družbenih omrežjih.' Nato sem nekako ugotovil, da to ni poštena zahteva. To je nekako tako, kot da bi se poročil s kapitanom ladje in rekel, 'Nočem vode.' Učiva se kompromisov."

Pevkin nekdanji publicist, Rob Shuter, je med intervjujem za The New York Post izrazil podobne občutke, saj je trdil, da Lopezova zmotno misli, da ljudi še vedno zanima njena ljubezenska zgodba z Benom. "Jennifer je vedno bila marketinški in PR genij, vendar je njena napačna ocena tukaj ta, da misli, da svet še vedno zanima ljubezenska zgodba Bena in Jennifer. Svet je šel naprej," je dejal.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu