L. P. | 23. 10. 2023, 12:28

Presenečenje: Saša Lendero in Miha Hercog znova skupaj

Instagram/Saša Lendero

Na veliko veselje oboževalcev sta priljubljena slovenska glasbenika, Saša Lendero in Miha Hercog, objavila takšno fotografijo ...

Znana slovenska pevka Saša Lendero in glasbenik, producent ter komentator pogovorne oddaje Poroka na drugi pogled Miha Hercog sta s skupno fotografijo razveselila svoje številne spletne prijatelje in oboževalce.
"Kdo je močnejši? Saj je majhna, ampak je nevarna," je poleg fotografije, na kateri oba držita pest, zapisal Hercog in prejel številne komentarje. "Kako sta luštna skupaj," so zapisali komentatorji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Po ločitvi sta ostala v dobrih odnosih

Lenderova in Hercog sta o ločitvi prvič javno spregovorila v začetku letošnjega leta in z zapisom na družbenih omrežjih vse pustila brez besed.
"Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem.
Težko mi je! ... Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati!
Med vas sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli morala deliti to, kar moram danes.
Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu, vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko ... a, izgleda, da je tudi to življenje," je takrat zapisala na družbeno omrežje Facebook in dodala, da vsi izkusimo izgube. Priznala je, da je bilo življenje zanjo zadnja leta polno.
"Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo. Kdo ve ...
In morda bom nekoč tudi jaz razumela ..." je še zapisala.

Dejan Nikolič

"Dolgo nisem spregovorila ... Potrebovala sem čas, da sem stvari sprejela, ter čas za svojo in Arijino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tistim, s čimer te preseneti življenje."

"Z Miho ostajava ljubeča in skrbna starša najini Arii ter še vedno ustvarjalni glasbeni tandem doma in v tujini," je dodala in opozorila, da je s tem zapisom o njunem razhodu povedala vse, kar je želela.

Držala sta obljubo

Da sta glasbenika kljub temu, da sta se zasebno razšla, še vedno v dobrih prijateljskih odnosih, sta dokazala s skupno fotografijo, ki je razveselila mnoge. Še vedno ju, poleg hčerke Arie, združuje tudi glasba, kar sta dokazala pri glasbenem projektu Blaža Kneza, znanega slovenskega vedeževalca. Za njegovo novo pesem Do dna je Hercog ustvaril glasbo, Lenderova pa je prispevala besedilo.

Planet TV/Blaž Vatovec

Oboževalci para pa upajo, da njuna skupna fotografija pomeni, da tokrat morda pripravljata še eno skupno glasbeno poslastico.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel