P. L. | 9. 2. 2024, 09:20

To se je zgodilo na nastopu Luke Basija, nekateri so se zgražali

Osebni arhiv

Priljubljeni pevec Luka Basi je nastopil na Ptuju, med njegovim petjem pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega. 

Znani slovenski glasbenik Luka Basi, ki svoje številne oboževalce razveseljuje s skladbami v hrvaškem jeziku, je bil eden izmed nastopajočih na otvoritvi Kurentovanja na Ptuju. S svojimi spletnimi prijatelji je delil posnetek, s katerim je pokazal, kaj se je med njegovim nastopom dogajalo.

"To se mi je zgodilo včeraj na Ptuju. Na otvoritvi Kurentovanja 2024 so se ob moji pesmi Meta skoraj 'stepli'. No, 'stepli', recimo temu lažja borba ,,, razlog? Poglej video do konca," je zapisal Basi poleg posnetka.

Na posnetku se vidi, kako Basi med nastopom poskuša med množico svojih oboževalcev vreči klobuk, a ta pristane pred varovalno ograjo. Kljub oviri je oboževalka poskušala priti do klobuka, nagnila se je čez ograjo, a ji ni uspelo. Več sreče je imel moški zraven nje, za trenutek sta se celo malce spopadla za klobuk, a je na koncu zmagal moški in ga vzel.

Ogorčeni oboževalci

Pod Basijev posnetek, ki prikazuje, kaj se dogaja z njegovim klobukom, so se oglasili ogorčeni oboževalci, ki so menili, da moški s svojo potezo ni izpadel kavalirsko. 

Primož Pičulin

"Tipični Slovenec. Vidi se, da se ona trudi, pa ji ga vzame," je zapisal nekdo. "Pravi džentelmen bi ji prepustil klobuk," pa je svoje mnenje izrazil nekdo drug.

Novo na Metroplay: Andraž Štalec o digitalnem marketingu, vodenju podjetja in pasteh digitalnega sveta