P. L. | 10. 4. 2024, 13:31

Znana slovenska voditeljica iskreno spregovorila o razhodu s tem znanim Slovencem

Facebook/Maja Monrue

Znana slovenska voditeljica in pisateljica je odkrito spregovorila o koncu ljubezni z znanim slovenskim komikom. 

Voditeljica in pisateljica Maja Monrue je bila nekaj let v zvezi s slovenskim komikom Andrejem Težakom Teškyjem, pred kratkim pa sta se razšla. 

O tem je spregovorila za revijo Lady. "Da, res je, življenje je spet obrnilo barko, veter je zapihal v drugo smer. Po novem sem samska in to je zanimiva življenjska izkušnja," je povedala Monrue in dodala, da so v nekaj letih skupne zveze živeli pestro družinsko in rock'n'roll življenje. 

Maja Monrue je spregovorila o razhodu.

Maja Monrue je spregovorila o razhodu.

Facebook/Maja Monrue

"Razhodi nikoli niso enostavni, sploh ker vedno ostane delček zgodbe v tebi, ki ga je težko izpustiti," je opisala razhod in dodala, da s Teškyjem še sodelujeta pri nekaterih poslovnih projektih.

Ob življenjski preizkušnji je spoznala, da se želi zavestno spoprijeti s svojo najglobljo pristno naravo. "Za to so potrebni čas in kar nekaj težkih trenutkov, v katerih bi človek raje zbežal h komu v objem, a globoko v sebi veš, da dokler najprej ne srečaš in spoštuješ pravega sebe, tudi ljubiti ne moreš povsem svobodno."

Voditeljica, ki je prišla na oder s konjem

Monrue je pred časom opozorila nase, ko je vodila Bob leta in je na oder SNG Maribor prijezdila kar na konju. "Do zadnjega trenutka nisem vedela, ali bo to s konjem na odru SNG uspelo. Ampak je. In neskončno sem hvaležna. Bilo je glamurozno in bilo je nekaj, česar ni storil še nihče. G-man (tako je bilo ime konju) se je odlično počutil, jaz pa tudi," je takrat razkrila za žurnal24.

Maja Monrue je bila v zvezi s komikom Andrejem Težakom - Teškyjem.

Maja Monrue je bila v zvezi s komikom Andrejem Težakom - Teškyjem.

T.L/mediaspeed.ne

"Z udejanjanjem te ideje sem predvsem sama sebi dokazala to, kar je Walt Disney izrekel že pred mnogo leti: 'Če lahko sanjaš, lahko to tudi uresničiš.' In šovbiznis je kraj, kjer se najbolj nore ideje spremenijo v resničnost, da lahko ljudje v občinstvu odklopijo od vsakodnevnega hitenja in za trenutek začutijo magijo odličnega šova. Saj vemo - kruha in iger - je veljalo že pred več tisoč leti in velja še danes," je povedala.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave