Uredništvo | 9. 4. 2024, 12:02

Neverjetno: zvezdniški kuhar brez pojasnila pobegnil ženi in otrokom in začel novo življenje v ... (kako so ga izsledili?)

TikTok/Mary Katherine Samples

Zapustil je ženo in otroke, čez noč zaprl svojo restavracijo in se odpravil novemu življenju naproti ...

Družinsko življenje zna biti včasih naporno. Vzgoja otrok je zahtevna, v službi kup obveznosti, partnerski odnos pa prav tako ni več enako lahkoten kot pri dvajsetih letih. A medtem ko poskušajo zreli ljudje konflikte reševati s pogovorom, organizacijo, morda terapijo, se zdi nekaterim dobra ideja, da bi enostavno – izginili.

Tako kot Charles Whiters, ki je v ZDA znan kot udeleženec kuharskega resničnostnega šova Chopped. Whiters je v šovu sodeloval leta 2022 in postal prepoznavno televizijsko ime, zasebno pa je bil poročen z Ashley McGuire, s katero ima dva otroka, in živel v Massachusettsu.

Toda Whiters se je nekega dne na lepem odločil, da se mu zdi družinsko življenje prezahtevno in dolgočasno, zato je ženi, ki je bila takrat noseča z njunim drugim otrokom, enostavno – pobegnil. V domačem kraju je imel tudi svojo restavracijo, ki jo je čez noč zaprl, vse pa kaže, da njegovi zaposleni plačila za delo niso dobili v celoti.

Primer je postal viralen te dni, saj se je Ashley odločila, da ga bo po letu dni poskusila najti. Na Facebooku je objavila njegovo fotografijo s pojasnilom, kaj se je zgodilo: "Charles se je lani enostavno odločil, da ne želi več biti mož in oče, in izginil, kar pomeni, da se je preselil v drugo državo in spremenil telefonsko številko" Prosila je za pomoč pri izsleditvi, saj potrebuje njegov podpis na ločitvenih papirjih.

Primer se je kot požar razširil tudi po preostalih družbenih omrežjih, na primer TikToku.

@marykatherinesamples I wouldnt call this a happy ending, but at least shes getting some answers #charliewithers ♬ original sound - Mary Katherine Samples

Živel je razuzdano življenje samca

Ashley je vsem, ki so jo spraševali, zakaj moža išče šele zdaj, pojasnila, da ves ta čas ni bila pretirano zaskrbljena zanj, saj so se ji po njegovem 'izginotju' začele javljati ženske, s katerimi se je njen mož zapletal.

"To se je po navadi zgodilo, ko so s pomočjo družbenih omrežjih ali česarkoli ugotovile, da ima pravzaprav ženo. Teh žensk je bilo kar nekaj, in to po vsej državi, tako da sem imela občutek, da je z njim vse v redu," je sarkastično dejala.

Po drugi strani ji nikakor ni uspelo priti do njegovega kontakta, a to se je po njeni objavi zelo hitro spremenilo. "Vem, kdo je, pisala sva si na Bumblu," je na primer napisalo neko dekle, drugo pa: "O, moj bog, imam njegovo telefonsko številko!" Hitro se je razjasnilo, da Charles, ki se zdaj predstavlja kot Charlie, po novem živi v Teksasu in Ashley je končno pridobila dovolj informacij, da lahko pride do njega in sproži ločitveni postopek.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu