P. L. | 16. 4. 2024, 11:55

Marjetka Vovk v šoku: to ji je naredil partner Aleš Vovk - Raay (skoraj jo je kap!)

Facebook/posnetek zaslona

Pevka Marjetka Vovk je razkrila, kaj je storil njen partner Aleš Vovk - Raay, in priznala, da jo je zaradi tega skoraj kap. 

Priljubljena slovenska glasbenika Marjetka in Aleš Vovk - Raay, ki ustvarjata pod umetniškim imenom Maraaya, sta bila gosta na Radiu Antena. Kot je v posnetku razkril Raay, pa sta se tja pripeljala posebej, Raay je bil v studiu malce prej, saj je za svojo ženo pripravljal zelo veliko presenečenje.

"Stvar je taka, peljem se na Radio Antena, Marjetka prihaja za mano. Z Jako Peterko sva na vezi ... ko bova imela intervju, bo spustil komad, ki sploh še ni končan. Nova pesem, ki prihaja šele čez mesec dni," je pojasnil Raay in dodal, da ga je Marjetka posnela zato, ker bodo snemali videospot

V nadaljevanju posnetka je Raay dejal, da komaj čaka, da vidi reakcijo svoje žene. "To si pa ne predstavljam, kaj bo … Kako bo sploh reagirala," se je spraševal med vožnjo do radia.

Bila je popolnoma šokirana

V nadaljevanju posnetka, ki ga je par objavil na družbenem omrežju, sta prikazala, kako je Marjetka reagirala, ko je zaslišala novo pesem. "A si ti to poslal," je dejala in se obrnila k Raayju, nato pa mu je rekla: "Zadavila te bom!"

A Marjetka je bila najprej prepričana, da gre samo za odlomek, zato je bila pozneje še bolj šokirana, ko je ugotovila, da so premierno zavrteli celotno pesem, za katero bodo šli snemat videospot v Španijo.

Marjetka in Aleš vovk-Raay sta predstavila novo pesem.

Marjetka in Aleš vovk-Raay sta predstavila novo pesem.

Neo Visuals

Presenečenje je uspelo, Marjetka je bila vsa iz sebe. "Spet so me! Niti slutila nisem, da se je Raay z Jakom iz Radia Antena povezal, da me šokirata. Nova pesem Zlata ribica niti še ni dokončana in naj bi izšla šele čez mesec dni. Pa sta mi tole ušpičila. Nič čudnega, da me je skoraj kap," je zapisala poleg posnetka, ki sta ga delila z javnostjo.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec